Şimdi Ara

Sistem Kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar bugün vatan dan pc siparişi verdim.

Parçalar Aşağıdaki gibidir. Acaba parçalar birbirine uyumlumudur. herhangi bir problem çıkarırmı ? yada kesinlikle yapmam gereken bişey varmıdır yardımlarınızı acil bekliyorum. Siparişi ona göre iptal edicem.
    Teşekkürler.

SAMSUNG
    1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
    CORSAIR
    6GB(3*2GB) XMS3 DDR3 2000MHz CL9 ÜÇ Kanallı Kit RAM
    COOLER MASTER
    HAF 922 MidT ATX SİYAH KASA
    GIGABYTE
    X58A-UD3R Intel X58 / ICH10R Soket 1366 DDR3 2200MHz (O/C) USB 3.0 Anakart
    HIGH POWER
    ABSOLUTE POWER 1000W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI
    GIGABYTE
    GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

İşlemci ise nerede derseniz daha karar vermedim. Novadan almayı düşünüyorum. i7-930 veya i7-950?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• k.bakma ama ben geçmiş olsun demek istiyorum. almışsınız birkere napalım. şöyle olsaydı daha iyi olurdu.

1-) bence bu fiyata amd almalıydın
    2-) sata 3 destekli anakartın var hdd sata 3 olmalıydı
    3-) i7 930 950 gibi işlemcilerden bahsetmişin gtx 460 almışsın. i7 930 ile gtx 470 veya hd5850 daha iyi olurdu.
    4-) 1000w güç kaynağı oldukça gereksiz olmuş

5-) artık bari i7 950 ye para vermeden 930 al hiç yoktan sonradan iyi bir iş olmuş olur
  • haklısın yorumların için teşekkür ederim. fakat intel düşünüyordum. sata3 sata2 den devasa farklı değildi ileride ssd düşünüyorum makul seviyelere gelince. ozaman sata3 filan aranmaz. ben usb3 e daha fazla önem veriyorum. gtx480 amp süper olurdu fakat gtx 460 ın 2 katı fiyatı var ve işimi görür ya gtx 460 şimdilik en azından bide nvdia teknolojisini merak ediyorum. bence gtx470 den daha iyi 460 100w ta çok haklı olabilirsin. ama işte ileride ekran kartı değiştirirsem ve bu şekilde giderse ekran kartları güç gereksimleri ileride tekrar power supp. düşünmemiş olurum.

Bundan daha da önemlisi sistem uyumlumu yani ? bios versiyonlarından ram hz lerine kadar. ?
  • ekran kartları çabuk eskiyor, gtx 460 tercih etmekle iyi bir tercih yapmışsını...

işlemci:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6478
  • tam olarak düşündüğüm işlemci de bu adresten ve bu model fakat nova dan daha önce alışveriş yapmadım. nasıl geliyor kaç gün içinde temiz mi çalışıyorlar bilmiyorum.arasında pek fark olmayan exa dan da alabilirim.
  • anakartın iyi bios versiyonlarına bios update lere gerek yok direk 2200 mhz destekli gelecektir.

geri kalanı uyumlu sistemin ha ssd ye geçeceksen bari bu parayı vermişsin z-drive m84 al

şaka bi yana ssd lerin ucuzlamasına daha en az 2 sene var derim ben
  • evet kesinlikle 2 sene var haklısın ama 1 tb az değil. şuan partitionlar arası hıza ihtiyacım yok. sadece kaba bellek olarak düşündüm ve aldım. ve bide sana şöyle söyliyim para vermişssin diyorsun ama 1800 e geldi. kesinlikle amd daha ucuza çıkar ama intel son ürünlerinde sanırım biraz daha iyi
    Bu arada tek korkum anakartta. ram ve işlemci ile uyumu problem çıkartmaması .
  • arkadaşlar nova ile ilgili yorumlarınız merak ediyorum.
  • nova işlemci de tek adres diyebiliriz. vadede fark koyuyor biraz ama olsun işlemcide oldukça ucuza getiriyor. kesinlikle güvenilirdir. müşteri hizmetleri sıkıcı diyorlar. öyle olsada garantisi sağlamdır. benim işlemcimde novadan....
  • çok sağlam bir şirket arıyorsan inventus'a bakabilirsin... benim sistemde ordan... daha şikayet edeni görmedim...
  • i7 - 930 her türlü hem arada dağlar yok bounda fazla para verme derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğ_ölmez -- 6 Eylül 2010; 19:18:27 >
  • Toplama pc ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum bunun dışında . İ7 950 VE Ramlar ve grafik kartı için oc durumunu değerlendirebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.