Şimdi Ara

sistem kurdum psu yatdım(hattaa sistem için de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL E8400 Core2 DUO 3.0 GHz Socket 775 6MB, 1333Mhz, 45nm
    GIGABYTE P35-DS3R, P35, DDR2, PClExp, Socket 775, Core 2 Duo, 1333
    KINGSTON 4 GB(2x2048) DDR2 800HZ RAM
    SEAGATE 320 GB HDD SATA II NCQ 16 MB
    AXLE 9800GTX 512MB. PCIExp Ekrab Kartı, Direct X10,DDR3, 256bit, 675/2200
    L,an-Li PC-007 FB Plus II KASA Siyah

sistem i kurdum(almayı planlıyorum) novadaki eleman psu olarak:
    SilverStone Olympia 750W PSU u önerdi

psu la bırlıkte fiyat toplam 1560 ytl

arkadaslar bu psu ii midir sessiz ve kaliteli bişe olsun istiyorum. bütçeyi zaten zorladım gibi bişe... önereceğiniz psu var mı yoksa gayet yerinde mi? sistemde değişikliğe gerek var mı? kısaca genel bi yorum + psu tavsiyesi

anladınz s,z onu işte

• SilverStone biraz pahalı kaçmasın size? FSP Epsilon 600 Watt önerebilirim. Kalitesi çok yüksek kendini kanıtlamış bir powerdir. Ayrıca sistem güzel ama ben olsam Seagate 250 GB 410AS modelinden 2 adet disk alıp bahsettiğiniz anakart ile Raid0 yapardım. Çok da güzel olurdu
  • valla hocam ne güzel söylemişssin eminim dediklerini de yaparsın da bn senin kadar anlamıyorum o işlerden anlıcağım şekilde söylersen iyi olur

kasa bu sylverstone la bırlıkte tam fiyatı odıyebıleceım düzeyde. satıcı bu sistem ıcın mınımum 650 watt gerekır demıstı bnde olmusken 750 olsun dedm:D

silverstone un bu modeli ii midir+ senin bahsettııgın olayı da anlaşılr bı sekılde solersen bahtiyar olurum:D
    quote:

Orjinalden alıntı: command_4

SilverStone biraz pahalı kaçmasın size? FSP Epsilon 600 Watt önerebilirim. Kalitesi çok yüksek kendini kanıtlamış bir powerdir. Ayrıca sistem güzel ama ben olsam Seagate 250 GB 410AS modelinden 2 adet disk alıp bahsettiğiniz anakart ile Raid0 yapardım. Çok da güzel olurdu

• raid 0 ı araştrdım ama önmli bilgiler depolucaksanız tavsiye etmiyoruz çünkü iki diskten herhangi biri göçerse sğuk su içebilirsiniz diyolar hız sağlar ama hata şansınız ikiye katlanır yazıyo(yani tek disk yerine iki dskten herhangı bırının bozulma oranından bahsetmıs)??? buna cvp verdıkden sonra konuya donerek sistem iyi mi 750w silver tamam mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celal5

raid 0 ı araştrdım ama önmli bilgiler depolucaksanız tavsiye etmiyoruz çünkü iki diskten herhangi biri göçerse sğuk su içebilirsiniz diyolar hız sağlar ama hata şansınız ikiye katlanır yazıyo(yani tek disk yerine iki dskten herhangı bırının bozulma oranından bahsetmıs)??? buna cvp verdıkden sonra konuya donerek sistem iyi mi 750w silver tamam mıdır?

sistem güzel silverstone de güzel. ödeyebildiğiniz sürece sorun yok.

bu arada ben 4 disk kullanıyorum ikisi raid0 diğer ikiside raid1. şimdide raid1 i araştırın

• bu arada anakartı ben bulurken zorlandım onun bi yeni modeli var GIGABYTE EP35-DS3R şeklinde. performansı aynı. ayrıca güç tüketim değerleri daha düşük. ekran kartıda güzel, ramlerde güzel, kasa olağanüstü. ama benim aklım disklerde kaldı
  • muhtemelen aynı anakart. novanın sorumlusuyla yazısıodum yenı geldı elımıze sıteye sımdı gırerım dedı bnde gırdıgı halıyle kopyalayp aldım muhtemelen aynıdır yani...

raid 1 ve raid 0+1 i de araştırdım ama 4 disk alcak para yok

bir de 500gb doldruacak kadar veri depolıyacaığımı sanmıyorum. yarın sorarım mümküğn olursa varsa-ki grmedim sitede 160gb 16mbtan ıkı tane alırım dediğin işlemi yaparım o şekilde olabilir

ama raid 0 için düşünecem ilgin için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal5 -- 22 Mayıs 2008; 0:24:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.