Şimdi Ara

Sistem mi ekran karti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben pc toplamaya calisiyorum ve bi konuda kararsiz kaldim. Öncelikle toplayacagim pc beni 7-8 sene goturmeli. Hem oyun hem solid 3d tasarim hemde c#, c++ yazilimla ugrasiyorum. 4000 tl civari sadece kasa toplayacagim. Simdi gtx 970 alip i7 6700k islemci z170 anakarti mi almaliyim yoksa gtx 1070 alip daha dusuk bi sistem mi kurmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx 970 Yeterlidir bence ama 3d dersen diğerini Kullanman gerekebilir . :)
  • rx 480 varken neden gtx970 ? oyun pc si toplayacaksan i5 al, parayıda ekran kartına dökersin.

• Ekran karti olarak amd mi nvidia mi tercih etmem lazim gtx 970 fiyatina daha iyi amd kartlar var ama kalite olarak nasil ve performansta cok fark varmi

• gtx 970 , r9 390 eskidi indirim avantaj yoksa alınmamalı

• Hem oyun hem iş için kullanacaksanız işlemci ve anakart fazlaca yeter. Gtx970 oyun için yeterli olur ama rx480 gibi 8gb vram işiniz için daha rahat kullanmanızı sağlayacaktır. Rx480 hem performans olarak 970in bi tık üstünde hemde fiyat olarak aynı kulvarda. Özel tasarımlı rx480 sizin için daha doğru bir tercih olur.

• artık öyle bir döneme girdikki bir önceki seneyle bir sonraki çıkan sistem arasında acayip performans farkı oluyor. o yüzden boş yere 8 sene beni götürecek bilgisayar hayali kurmayın. 3 sene sonra bile bugün almış olduğunuz gtx 1080 i beğenmiyor değiştirmek istiyor olacaksınız çünkü gtx 1080 i bile ikiye katlamış kartlar çıkmış olabilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Aynn oyle oluyor. Teknoloji cok hizli gelisiyor yetismek mumkun deil. Bende sitemi yuksek tutup ekran kartini 2-3 yil sonra daha iyisiyle degistiririm diye dusundum. Simdilim ekran karti ani kurtarsin yeter. Sistemi gelecege yonelik toplayim diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.