Yeni bir sistem topluyorum ve üç aşağı beş yukarı sistem parçalarını belirledim, sizin de görüşünüzü almak istedim. Bazı parçalara alternatif olarak düşündüğüm parçaları da yanlarına yazdım. Fikirlerinizi iletebilir misiniz?
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6750 Anakart: MSI P35 Platinum (Bu anakart ile Asus P5K-SE P35 arasında kaldım) Bellek: Kingston HyperX 2 GB Dual DDR2 800 bellek (KHX6400) (alternatif önerileri de alabilirim) Ekran kartı: ATI Radeon 2900 Pro (bunu aldım zaten, öneriye artık gerek yok :) ) HD: Seagate 320 GB SATA2 16 MB NCQ (Samsung da olabilir) DVD yazıcı: Samsung SH-S203B 20x SATA DVD Writer Kasa: Asus TA951 FSP Epsilon 600W (burada da önerilere açığım)
Şimdiden teşekkürler.
kasa olarak cm 534+, anakart olarak msi p35 neo2 yada dediğin asus... bellek olarak ocz hdd seagateler güzel memnunum...
Oneriler icin tesekkurler. Aslinda msi p35 neo2 ile platinum arasinda pek fiyat farki yok. Platinumu onermemenin ozel bir sebebi var mi? Bu arada OCZ icin Platinum 2'yi mi, yoksa reaper modelini mi oneriyorsun? Bir de CM 534+ 430 W PSU ile geliyor galiba. Bu sistem icin yeterli olur mu?
sistem için yeterli olmaz 430watt zaten güç kaynaklı modeli bitmiş sanırım inventusta... ocz genel olarak iyi olduğu için önerdim ama team extreme d9 micron çipli lerden alırsan çok daha iyi olur... platinum önermemin sebebi pek bir fark olmayışı neo2 ile arasında yoksa bildiğim bir hatası yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme