Şimdi Ara

Sistem önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim kuzen bilgisayar toplayacak, ben geçen sene imzadaki bilgisayarı topladıktan sonra çok uzak kalmışım yeni çıkan modeller hakkında hiç bir fikrim yok.

* Anakart olarak Intel ve 3-3.2 ghz arası bir işlemci alsın diyorum. Ama bu işlemcilerin türleri var, hangisi en iyisi?

* RAM olarak 2x512MB 400Hz Kingston almasını söyleyecem. Fiyatı bunu geçmeyecek bir RAM tavsiye eden varsa söylesin.

* Anakart olarak da marka olarak ASUS alacak, ama hangi modeli alsın? Aşırı pahalı olmayan bir öneri istiyorum diğer parçalara uygun olacak şekilde?

* Ve de ekran kartı, en zor kısım burası. Pahalı birşey alamaz, FX5600 den biraz iyi olan hangi model var acaba piyasada satılan?

Sağolunn

• İşlemci amd 64 3000+ venice s939 olsun.
    Anakart olarak asus demişsin ama s939'da epox 9npaj(nforce 4) ya da para varsa 9npa+ ultra (nforce 4 ultra) iyidir.
    Bellekler twinmos 2x512mb cl 2.5 dual olsun.
    Ekran kartı da en az düz 6600 olsun.Ama yine de 5600'den çook daha iyi ve ucuz da olsun diyorsan gf 6200td(leadtek, tc değil) olabilir.Daha altı rezil.En az 6600 yapmaya çalışın.
    Amd önerdim oyun meselesi yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Temmuz 2005, 14:13:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

İşlemci amd 64 3000+ venice s939 olsun.
    Anakart olarak asus demişsin ama s939'da epox 9npaj(nforce 4) ya da para varsa 9npa+ ultra (nforce 4 ultra) iyidir.
    Bellekler twinmos 2x512mb cl 2.5 dual olsun.
    Ekran kartı da en az düz 6600 olsun.Ama yine de 5600'den çook daha iyi ve ucuz da olsun diyorsan gf 6200td(leadtek, tc değil) olabilir.Daha altı rezil.En az 6600 yapmaya çalışın.
    Amd önerdim oyun meselesi yüzünden.

Arkadaşın tavsiyelerini dinle kesinlikle pişman olmazsın.
  • becede kesinlikle arkadaşı dinle! sakınhaaa
  • arkadaşın tavsiyelrini dinlemeden önce kuzen bilgisayarda ne yapıcak
  • Evet doğru.Eğer hiç oyun oynamayacak(düşük ihtimal) ve çizim tarzı uygulamalar yapacaksa intel uygun olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Desalator86

arkadaşın tavsiyelrini dinlemeden önce kuzen bilgisayarda ne yapıcak

• Oyun oynayacak, ve internet. Program da yazıyor, ama çok ileri şeyler olmadığı için AMD olması sorun yaratmaz. Ben hiç AMD kullanmadığım için çekiniyorum biraz AMD al demekte, sonra olur da şanssızlığına bozuk filan çıkar benim yüzümden olur diye:)
  • Tamam o zaman amd alın.Bugünlerde hiç sorunu yok.Isınma gibi konularda da intel'den iyi.Hız olarakta tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: xenophe

Oyun oynayacak, ve internet. Program da yazıyor, ama çok ileri şeyler olmadığı için AMD olması sorun yaratmaz. Ben hiç AMD kullanmadığım için çekiniyorum biraz AMD al demekte, sonra olur da şanssızlığına bozuk filan çıkar benim yüzümden olur diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Temmuz 2005, 14:57:48 >
  • arkadaşına dinle kesinlikle doğru
  • p4 3,2 işlemci al
    asus anakart
    ati9600 ekran kartı
    17 inc philips monitor
    ddr2 512*2 ram al kingston
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.