Hocam sistem güzelde ssd nin yanına bence depolama için birtanede hdd almanınız daha iyi olur. Birde monitör 21,5' filan olsa daha iyi olur sanki
abi ben bu makinayı aldım USP 3.0 500 gb harici disk war depolamayı ona yapıcam :) toplamda 2400 tl civarında Windows 7 64 bit 15 snde açılıyor :D
ayrıca makinanın yanında ayaklarım üşüyor :D
2400 e aldıysan fazla vermişsin sanki neyse hayırlı olsun
Sanırım bu sisteme en düşük olan monitör olmuş
hocam 500gb harici dahil 2300 tl oldu net heralde tam hatırlamıyorum :) çokda fazla değil aslında gerçi aldığım yer bugun indirime girmiş totalde bi 200 tl kadar daha düşük olabilirdi ama çokda önemli değil :) sistemde monitör daha iyi bişey alıcaktım ama çok büyük ekranı sevmiyorum oyun oynarken beni deli ediyo büyük ekran ondan yeter 18.5 dedim.
Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.
Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.
Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.
şurda reklam yapmayın ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme