Şimdi Ara

sistem önerisi alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamak için ön araştırma yapıyorum ; kasa olarak zalman gs1200 aldım ,sabit disk olarak 60 gb ocz ssd 3.0 aldım anakart olarak asushttp://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67/ bu anakartı düşünüyorum işlemci olarak INTEL i7-2600K 3.40Ghz 8Mb Cache 95W BOX LGA1155 bu işlemci yi almaya karar verdim ram olarak ne alacağıma karar veremedim sizlerden anakart-işlemci- tercihim doğrumu bu konuda yardım ve ram konusunda tavsiye bekliyorum ...

• arkadaşlar bi tavsiye verecek kimse yokmu :S
  • Bilgisayarı ne amaç ile toplayacaksın? Oyun amaçlı ise işlemciyi 2500k yapabilirsin, yaklaşık olarak 200 Tl civarı daha ucuz. Anakartı p67 yerine z77 veya z68 serisinden al. Ram olarak DDR3 1600 mhz 1,5 volt olan Gskill, Corsair, Geil veya Kingston alabilirsin.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Mart 2012; 21:54:25 >
  • işlemcini 2500K Yap.200 tl fazla para verme.
    anakartını Z77 MSI seç.
  • bilgisayarı kafede bir nevi server olarak kullanacağım bu anakartı seçmedeki sebep 8 adet sata portu olması anamakinamı değiştirmemdeki sebeplerden biri bu hardisk takacağım yer kalmadı ve makinam ihtiyeca cevap veremez oldu 6 adet disk var şuan takılı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysenn -- 24 Mart 2012; 21:43:41 >
  • Anakartı Z77 veya Z68 serisinden al dememin sebebi ileride yeni nesil işlemcilere terfi ettiğinde, sadece işlemciyi değiştirerek anakartı kullanabilmen için idi. Tabi sata portunu araştırmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heysenn

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamak için ön araştırma yapıyorum ; kasa olarak zalman gs1200 aldım ,sabit disk olarak 60 gb ocz ssd 3.0 aldım anakart olarak asushttp://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67/ bu anakartı düşünüyorum işlemci olarak INTEL i7-2600K 3.40Ghz 8Mb Cache 95W BOX LGA1155 bu işlemci yi almaya karar verdim ram olarak ne alacağıma karar veremedim sizlerden anakart-işlemci- tercihim doğrumu bu konuda yardım ve ram konusunda tavsiye bekliyorum ...

8 gb ddr3 1600 mhz cl:9 cl:8 cl:7 cl ne kadar düşükse okadar iyi olur işlemci güzel anakartı istersen z68 ile degişdirebilirsen istersen degişdirmessin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Fikir önerisi arıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İMZADAKİ SİSTEMLER SATILIK
  • yardımlarınız için teşekkürler z68 anakart ile değiştirdim sistei topladım..
  • Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.