Şimdi Ara

Sistem problemi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sourcedan program yüklerken iphonum kitlendi. Ben de home tuşu ve sleep tuşuna basarak iphone a reset attım. aleti tekrar açmak istediğimde ise

1. Önce çok ama çok geç açıldı
    2. Açtığımdan beri masa üstüne sürekli bir şey yüklüyor gibi görünüyor,sonra yükleme bitince springboarda geri dönüm yine yükleme yapıyor gibi görünüyor.

Bu sorunla karşılaşan oldumu önceden

Pili bitirmeyi başarırsam bu sorun geçermi acaba.

Teşekkürler
    Forumu kirletmek için değiş sıradışı bir şey olduğu için soruyorum.

Teşekkürler

• şu haliyle telefon tuşlara dokununca 5 dakikada filan tepki veriyor. durum gerçekten kötü yani.
  • TELEFON 1.1.1 DEN 1.1.2 YE GEÇTİ KESİN ÇÜNKÜ AYNISI BANADA ÖYLE OLDU İ PHONE U 1.1.1 E GERİ ÇEVİRMEN LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan-samli

TELEFON 1.1.1 DEN 1.1.2 YE GEÇTİ KESİN ÇÜNKÜ AYNISI BANADA ÖYLE OLDU İ PHONE U 1.1.1 E GERİ ÇEVİRMEN LAZIM

bence de öyle olmuş 1.1.1 ile restora yaparsan geçer bence
  • ARKADAŞLAR APPLE İPHONE İÇİN ARADIĞINIZ Bİ ÇOK YAZIIMI GİTTİGİDİYORDA BİR SATICI HERKESİN HİZMETİNE SUNUYOR İKİ PAKET HALİNDE BEN İNCELEDİM ALMIŞ OLDUĞU YORUMLADA GAYET GÜZEL VE KULLANICILARINI MEMNUN EDEN BİR SATICIYMIŞ İSTERSENİZ BİR GÖZ ATIN YARARLI BİŞELER OLABİLİR..

LİNKLERİ :

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7328986

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7328981

SATICI DEĞİLİM ARKADAŞLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN YARARLI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÇİN EKLAMA GEREĞİ DUYDUM BİR ÇOK ARKADAŞ ARIYOR İPHONE İLE İLGİLİ YAZILIM VS İLERİ O YÜZDEN EKLEDİM

• 7 yıllık hort.. tartışılan konu ios 1 güncel ios versiyonu 8 zaman hızlı geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.