Şimdi Ara

Sistem restart..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir çözemediğim bir problemim var , kullandığım sistem oyun oynarken sürekli restart atıyor. Yaşadığım bi problem yüzünden ankartımı değiştirmiştim ve format atmıştım. Bu restartlar başladıktan sonra ekran kartımı , power supllyımı değiştirdim ram ekledim hiç biri çözüm olmadı.
    Internette surf yaparken müzik dinlerken anlıycağınız günlük sıradan işlemlerde hiç bir problem yaşamıyorum. Ama oyun oynarken mutlaka sistem reset atıyor. Sanıyorum çıkan ekranda windowsumun stop hatası verdiği yazıyordu . Sizlere danışmak istediğim konu mevcut sistemimi en ucuz yoldan nasıl upgrade edebilirim ( Bu sorunu gidermek için)
    P4 2.4 işlemci 756 mb ram ati 256 mb ekran kartı 80 gb samnsung hdd asus anakart kullanıyorum.
    Ne yaptıysam kurtulmak mümkün olmadığı için artık bi upgrade düşünüyorum . Benimle aynı sorunu yaşıyan çözen bu konuda tavsiyede bulunabilicek forum üyesi arkadaşlar var mıdır acaba?
    Bir de p4 işlemcilerle çalışabilen ve işimi görebilcek agp slotu vesaire olan iyi bi anakart tavsiye edebilir misiniz çünkü oem satıcıları genelde eski bi işlemci olduğu için ürün öneremiyorlar ankartı da değştirip çözüm olmassa tüm sistemi yeniden toplamak istiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim

(Ps:Restart nedenlerini içeren konuyu okudum fakat benim sistemim sürekli oyunlarda restart attığı için buna neden olabilicek extra faktörler neler olabilir diye merak ediyorum ve ekran kartımı da değiştirmeyi denediğimden ekran kartı kaynaklı bi sorun olduğunu sanmıyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katharsis -- 24 Mayıs 2007; 2:54:28 >

• arkadaşım eğer okuduysan bilgisayarın nasıl restartt etme özelliğinin kapatılacağınıda bilirsin. bu özelliği kapat ve oynunu oyna. sonra bilgisayasr sana bir hata kodu ve mesajı verecek onu bize ilet araştıralım. bu şekilde sana nasıl bir çözüm yada neden sunabiliriz.
  • hmm tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.