Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var.Bazen bilgisayarı kullanırken aniden resetlenip, a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart hatası alıyorum.Ayrıca şuna dikkat ettim, hdtune ile health sekmesine baktığımda CRC İnterface Error Count değeri mavi gözüküyor.Sorunun bunla alaksı olabileceğini düşünüyorum.Her bu hatayı aldığımda bu değer biraz daha yükseliyor.Bu hatanın ne zaman çıkacağı belli olmuyor.Sizce bu neden kaynaklanıyor? HDD:Seagate ST1000DM03-1CH62 SATA 3 HDD Denediklerim: -Format attım,hdd biçimlendirdim. -Disk birleştirme yaptım. -Bios güncellemesi yaptım. -Hdd firmware güncellemesi yaptım. -Güç kaynağından gelen güç kablosunu değiştirdim. -Sata kablosunu değiştirdim. -Seagate'nin kendi yazılımı ve hdtune ile test ettim , sorun yok.
İsinma var mi ?
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Isınma biraz var ama bilgisayarı resetletecek kadar olduğunu düşünmüyorum.Isılarım takip ettim ve en yüksek ısılar şöyle: İşlemci:80 derece ekran kartı:80 derece hdd:50 derece
Harddiskinde sorun var tamamen zarar görmeden verilerini başka bir diske aktarmanda fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme