Şimdi Ara

sistem sorunum var acil yardım cfgmgr32dll çözebilecek bir babayiğit var mı merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok hakim olmadığım için olayı baştan anlatacağım dün gece steamden oyun indirmeye bıraktım sabaha inmesi için sabah bir kalktım birçok uygulamanın kendi ikonları gitmiş beyaz bir png ikonu gelmiş (bilenler bilir ana dosyaları silinince kalan kısayollara tıklayınca çıkan ana dosyalarının silinmesiyle ilgili bir bildirim gelir ya ekrana ondan) ekranda iki tane uyarı bildirimi gelmişti birisi cfgmgr32dll bulunmadığıyla ilgili arkasından da 0xc06d007e diye bir uyarı aldım ve hiçbir dosyaya erişemiyorum tıklıyorum en başta açılır gibi ekrana geliyo sonra crash verir gibi mouse imlecinde bir dönen loading işareti tabi bu sırada tıklayamıyorsun dosyaya veya dosyadaki herhangi bir şeye ve sonra çok kısa süreliğine bir siyah ekran verip kapanıyor ayrıca bilgisayarın normal ayarlarına da erişemiyorum steamle birlikte önceden steamden indirdiğim tüm oyunlarla birlikte hepsi de gitmiş indirdiğim bazı başka uygulamalar da açılmıyor ayrıca bir çoğu cfgmgr32dll hatasını veriyor ve cfgmgr32dll indiriyorum ama windows dosyasına yollayamıyorum çünkü dosyalar açılmıyor ve ayrıca bilgisayardaki bir çok veride silinmiş mesela kullandığım tarayıcılarda yaptığım özelleştirmeler ve giriş yaptığım tüm hesaplarda gitmiş bilmiyorum lazım olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberty154 -- 23 Kasım 2024; 14:21:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.