Merhaba arkadaşlar 5 senedir laptop kullanıcısıyım masaüstüne geçmeye karar verdim. Biliyorsunuz $ çok yüksek 0 toplanmıyor 2.el bi sistem buldum fiyatıda uygundu size bi danışmak istedim. ASUS STRIX B250F RGB ANAKART (26AY GARANTILI)(VATAN BİLGİSAYAR)
CRYORIG H7 İŞLEMCİ SOĞUTUCU(18 AY GARANTILI) (AMAZON)
CORSAIR VS650 80+ GÜÇ KAYNAĞI (4 AY ÖNCE ALINDI FAKAT GARANTİSİ YOK)(VATAN BİLGİSAYAR)
SEAGATE 1TB 7200RPM 32MB HARD DISK (GARANTİSİ YOK) Fiyatı 4000tl arkadaşlar sizce alınırmı ?
4000tl ile şimdi sistem dizmeye kalksanız 16gb ram ve 1060 ekran kartlı dizmeniz zor.
anakart ve kasa yazmamış. ama bence alınabilir. 3750ye anlaşın
torkema61
kullanıcısına yanıt
Anakart orda yazmış fakat kasa yokmuş ya şimdi farkettim terminal client yazmış masanın üstünde kutunun üstüne toplamış adam sistemi yani bunu aldığımda birde 0 kasa almam gerekicek.Fiyat olarak 3.900den aşa inmem diyor.
Kasa olarak bunu aldığımda sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Bu arada anakart : ASUS STRIX B250F RGB ANAKART (26AY GARANTILI)(VATAN BİLGİSAYAR)
Corsair Carbide Spec 04
kasa güzel.
o anakartla oc yapamazsınız. ama güzel sistem bence 3900e alınır. kasa fiyatını da eklerseniz 4200 olur. bileşen kalitelerine bakılırsa güzel.
ama 4200 2. ele harcanır mı orasını bilemem.
şöyle ki;
4800 civarına sadece 8gb ram eksik olacak şekilde aynı performansta yeni nesil sistem dizilebilir.
600tl de az para değil. bana yazdığınız sistemi 3900e almaya değer.