Bildirim
Sistem Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ssd'yi 850 evo yapardım,onun dışında işlemci 6500 olabilir 100 mhz için 80 tl falan vermeye gerek yok bence.Onun dışında gayet güzel bir sistem. -
Hocam acaba stock işlemci soğutucu çok sorun olur mu ? Bütcemi zaten biraz aştım. Extradan soğutucu almak istemiyorum bir sıkıntı yaşar mıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sıkıntı çıkarmaz hocam.Ayıca bütçenizi aştıysanız işlemciyi i5-6500 yapalım,ileride alabilirim derseniz ssd almayalım şimdilik... -
Hocam işlemciyi dediğiniz gibi değiştirebiliriz, lakin sistemi SSDye kurmak istiyorum. Çok fazla depolama yapan birisi değilim tasarruf için ssd yerine harrddiski gözden çıkarıp elimdekilerle idare edebilirim. -
Öyle yapalım hocam o zaman...
Hayırlı olsun şimdiden,bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.Ayrıca ssleri bekliyorum. -
Teşekkürler hocam. 2-3 güne sipariş veririm bir hafta on güne ssler gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X