Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 24,26bin en fazlada 30bin tl bütçem var ne tarz sistem önerirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forum bitmis. Ilgilenen 1 admin vs de yok. Yazanda yok. Baska forumlara sorun hocam. Buradan umut yok

• hangi oyunlar oynanacak ? monitör 2k mı 1080p mi ?

• Ben r5 5600x+sıvı soğutucu / Rtx 4060 sistem vatanda 29k ya buldum onu almayı planlıyorum bayramdan sonra hocam

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Guncel online oyunlar valo cs tarzı,monitörüm de
    yok ayrı alacağım

• Tekin_33 kullanıcısına yanıt

26Kya 7500f 4060 sistemler satıldı geçtiğimiz ay. Ddr4e o parayı vermeyin derim.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan vatanda en ucuz r57500f li sistem 29k, özelleştirme+sıvı sogutucuyla 35 e falan geliyor, benimse Max 30 k sistem olması lazım peşin fiyatına 3 taksit yapacağım, yani ddr 5 bütçeyi aşıyor maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Attigim sekilde 29 bin yapiyor (kartin maksimumda vadesiz 3 var)
    www.incehesap.com
    Procyon 4060 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/procyon-tavsiye-sistem-fiyati-35558/?hsu=1176321,162,166,415489,1829387,892171

1000 tl ye bunu alirsin
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-fiyati,902128282.html

Toplam 30 bin

Tek tek toplarsan ortalama 30 bine toplanir 1-2 parca kasa ve ramde vadesiz olmayabilir o ikisi toplam 5k civari tutar, kart vadesiz 6 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Şubat 2025; 11:2:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• n201 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim lakin kart maksimum mu bilmiyorum abimin kredi kartı ile alicagiz ve ailem Vatan-Teknosa gjbi yerlerden almamı istiyor (bilgisayardan pek anlamıyorlar ve bu tarz internet sitelerine güvenmiyorlar maalesef) teknosadanda hoşlanmadığım için vatandan almak mecburiyetindeyim,
    Tekrardan ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim😊

O zaman vatanda indirim zamanlari oluyor bazen oem parcalarda %10 indirim falan oyle gunu bekleyin 30 bine falan gelir bunlar bi sekilde.

Bayramdan sonra maaşımı aldığımda alacağım Allah nasip ederse o zamana kadar sistemleri takipte olacağım teşekkürler👍😊

Bu fena degilmis,
    www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 7500F - RTX 4060 - A620M-HDV DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8gb-a620m-hdv-500gb-ssd-16gb-ram.html

Ramleri kotu ama idare eder,ilerde satar 2x16 alirsin.
    Sogutmada kule tipi yukarda attigimi alirsin.

Ufak eklemelerle birlikte 30.014TL yaptı, onerdiginiz soğutucu yetermi peki? Mersin'de yaşıyorum ve yazın gefcektende sıcaklık ve nem ciddi oranda artmakta, temmuzda falan anca iyi bir sıvı soğutma alabilirim hesaplarima göre, temmuza kadar beni idare eder mi?

Ve 650w power supply yeterlimidir?

650w fazla bile buna,4070 falan alsan da yeterli olur

Sogutucu bu olabilir,240mm sivi sogutma ayarinda bunlar.
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html

Psu ilerisi icin 750w alayim dersen ssd de simdilik 500gb yeter diyorsan sn580 yap ssdyi ozellestirmede, kasayida corsair 480t 750w yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Şubat 2025; 12:7:15 >
    Gönderdiğiniz soğutucu gerçekten çok hoşuma gitti ama maalesef takmayı bilmedigim için onunda vatandan sistemi alırken almam lazım o şekilde kendileri takıyorlar,
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 120cm ARGB INTEL/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-212-spectrum-v3-120cm-argb-intel-am4-islemci-sogutucu.html

Bunu buldum sizce bumu iyidir gönderdiğiniz mi?

SSD 1TB yaptım 500gb nin yetecegini düşünmüyorum (oynadığım oyunlar sebebiyle)
    Ve yaklaşık 2-3 sene sonra belki ekran kartını yükseltebilirim (8gb VRAM de bi yere kadar) o sebeple kasa duan icin yeterli, sadece aklımda işlemci soğutucu var o problemide cozebilirsem tamamdır👍
    Bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam umarım bunaltmiyorumdur sizi.

Attiginiz cooler master ilk attigim sogutucu(1000tl olan) ile benzer performanstadir muhtemelen.
    O msi kasa max 33cm kart destekliyor 3 fanli kartlarin bazilari sigmayabilir alirken bunu goz onunde bulundurursunuz marka model arastirin kartin boyutlarina bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Şubat 2025; 12:19:52 >
  • 33cm kart derken hocam? O kadar detaylı bilmiyorum da

En iyisi soğutucu mevsuzunu Vatan a gidince ilgili kişi ile konuşur bir karara varırım yardımınız ve ddr5 öneriniz için çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın😊

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.