var.Bunları verip üstune de + 180 tl dahil olarak.
Quad 8300 işlemci Biostar veya Gigabyte ddr3 anakart (tam modeli hatırlamıyorum :S ) Kingston Ddr3 1333 ram alıcam sizce makul bir fiyatmıdır.
Psu da alıcam çünkü bende ki 350 watt iş yaramaz.Bu yüzden bu parçaları bu şekilde almak uygunmudur kazıklanmak istemem LEON-X Psu ve Ekran kartı tavsiyesi istıyorum olursa bırde yanında 1tb harddisk
Tamam onları anladım zaten de kasa powerını o yüzden sordum, eğer bu çakma psu'lardansa değişmen lazım hocam...
HD5770 için 400-450w gerçek psu yeterli olur, ortalama şu ürünlere bakabilirsin;
Burada peşin fiyatına 12 taksitli HD5770 bakabilirsin. 307 TL
Ben seni yakalamışken bi kaç soru daha sorayım ozmn
1)Ekran kartını bende 5770 düşünüyordum ama üretici firma olarak aralarında en iyi önereceğin sapphire midir,çünkü bu konuda çok fazla bilgim yok. 2)Psu yu 500 veya 550 olarak alsam aslında daha iyi olmazmı sencede sonuç olarak ben bi defa alıp yıllarca kullanıcam. 3)Harddiski ben wd 1tb 32 mb cavier black almayı dusunuyordum fakat Sen bunu SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 32MB SATA 3.0Gb/s soyledi isen emınım daha iyidir.
1- Markadan çok servis hizmeti önemli aslında, HIS, Sapphire, Asus kalitelidirler. 2- Bütçene göre 500w HighPower 125 TL civarında alabilirsen iyi olur o zaman. 3- İki ürün de kaliteli hangisi ucuz ise onu al.
Çok teşekkür ederim LEON-X uzun süredir kafamı kurcalayan bayağı bi soruya cevap wermiş oldun.