Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 TL gibi bi bütcem var biraz daha esneyebilir...

Oyun için bi kasa toplamak istiyorum. Elimde eski bilgisayarımdan kalan 500 gb sata2 hdd ve dvd wr var...

Ekran kartı anakart işlemci power ve kasa için tavsiye verebilirmisiniz ben pek anlamıyorum. Sata2 hdd yi aşşağıda vereceğim sistemde kullanabilirmiyim.
    Ve alttaki resimdeki sistemde neleri değiştirmem gerekiyor. Cevap veren herkese teşekkürler

Sistem Tavsiyesi

• Benim bu sata2 yi kullanma imkanım yokmu yani :(
  • Var tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bende bu ara bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve uzunca bir süredir donanımları takip etmediğim için güncel ürünleri (cpu vs.) bilmiyorum ve daha da kötü olanı ileriye dönük olarak firmaların hangi işlemci vs. lerini çıkaracaklarını da bilmiyorum.
    Örneğin AMD için FoxBat arkadaşın (namı diğer, Bob ROSS ağabeyin :) önerdiği ürünler bf3 gibi (zaten başka oyun oynamayacağım gibi, yaş gittikçe oynanan oyunlarda azalıyor demek ki) oyunlarda en az 50 veya 60 fps verir mi?
    Yada biraz bekleyip amd-intel yeni soket yapısına geçecek ise o ürünlere mi yönelmeli? Uzun vadeli olsun istiyorum çünkü, gerekirse 2-3 sene sonra grafik kartı yenilerim ama cpu yenilemek gerekirse tüm sistemi yeni den toparlamak istemem açıkcası.
    Kısacası, İmdat!
    :p
  • SATA 2'yi de kullanabilirsiniz sorun olmaz:)

Sevgili Ninja dostun:) Önerdiğim sistem BF3'ü rahatça yüksek ayarlarda oynatır. Geleceğe dönüklük arıyorsan AMD öneririm çünkü Intel 3-4 ay sonra soket değiştiriyor, AMD ise 2014'e kadar şu anki soketi kullanmaya devam edecek.
  • foxbat ilgin için öncelikle teşekkür ederim. Bu pci 3.0 ve pci 2.0 farkı nedir bu anakartta pci 3.0 desteklediğine dair bir ibare bulamadım. Biraz aydınlatmanız mümkünmüdür.??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide bu işlemci
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-fx-6300-am3-14mb-3-5ghz-alti-cekirdekli-carpan-kilitsiz-islemci.html
    Sizin bana önerdiğiniz işlemciden daha iyi ve daha ucuz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltayfunl

foxbat ilgin için öncelikle teşekkür ederim. Bu pci 3.0 ve pci 2.0 farkı nedir bu anakartta pci 3.0 desteklediğine dair bir ibare bulamadım. Biraz aydınlatmanız mümkünmüdür.??

Teorik olarak PCi. 3.0'da ekran kartı ile işlemci iletişimi daha hızlı ama pratikte bir fark oluşmuyor. Şu an sadece Intel'in İvy bridge işlemcileri ile H/Z/B 7X anakartları PCi 3.0 destekliyorlar ama dediğim gibi pratikte bir fark yok.

FX6300 daha yeni bir işlemci ama Fx8120 daha güçlüdür. Aslında oyun için FX 6100 de gayet yeterlidir ama ilerde daha güçlü bir ekran kartına geçmek isterseniz 8120 daha uzun süre gidebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.