Değerli Forum Üyeleri Merhaba; bilgisayar toplama sektöründen uzun zamandır uzağım laptop yüzünden. Excelde i7 laptobu bile kitleyen bir dosyam var onunla uğraşmam gerek. Eve masaüstü almışkende biraz oyun oynarım arada. Şöyle bir sistem yaptım görüşleriniz nedir. Vatandan yarın almayı planlıyorum.
LGGH24NS95 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH (Kutusuz) 50 TL
PHILIPS21.5" 226V3LSB25/02 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 253 TL
quote:
Orijinalden alıntı: automovil
Değerli Forum Üyeleri Merhaba; bilgisayar toplama sektöründen uzun zamandır uzağım laptop yüzünden. Excelde i7 laptobu bile kitleyen bir dosyam var onunla uğraşmam gerek. Eve masaüstü almışkende biraz oyun oynarım arada. Şöyle bir sistem yaptım görüşleriniz nedir. Vatandan yarın almayı planlıyorum.
16 gb rami napcan, 2x4 gb al.o bile sana fazla. son olarak o e. kartı cok zayıf,o parayı hakketmiyor. şunu al.Bari verdiğin paraya değsin ve orta şeker bi e. kartı.
16 gb ram gereksiz 8 gb yeter ekran kartı çok zayıf ankartada katılıyorum metin abi 52 doğru söylemiş. yazdığı şeyleri almanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
Orijinalden alıntı: automovil
16 gb rami napcan, 2x4 gb al.o bile sana fazla. son olarak o e. kartı cok zayıf,o parayı hakketmiyor. şunu al.Bari verdiğin paraya değsin ve orta şeker bi e. kartı.
Çok teşekkür ederim önerilerin için. Ram konusunda şunu sorayim. 6 sütünlu 280.000 satırlı dosyada çok karışık bir formül uyguladık. 8gb ı dolduruyor(laptop) o sebepten 16 gb rahat kıvırır mantığıyla yaklaştım. Diğer hususlarda tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim.
yahu sonuçta az bi fiat farkıyla 16 gb olsun.bi kaç sene sonra belki lazım olabilir veya şu an dediğiniz işlem için. Diğer bileşenler gayet uyumlu ve oturdu.