Onceden burada bir hesabim daha vardi, nedense 3 kere yanlis sifre girince kilitlendi. O yuzden yeni uyeymis gibi gorunuyorum bunu belirteyim...
6 seneden beri laptop kullanan biri olarak sonunda yerlesik hayata gecip oyun oynamaya geri donmeye karar verdim. En iyisi degil ama guncel cok guzel goruntu alabilecegim bir bilgisayar olmasini istiyorum. Oyun oynama yanisira photoshop da az cok kullaniyorum...
Ben simdilik kendi okuduklarima ve de diger tavsiyelerde gorduklerime gore soyle bir sistem yaptim:
Ekran karti SAPPHIRE HD4870 GDDR5 1Gb 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı (Ekran karti bolumu sorunlu cunku onlarca kart var ve asiri pahaliya kacmak istemiyorum, 400-420lira maksimum hangi kart iyiyse onu tercih ederim)
WD 3,5"" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk
LCD Monitor LG 21.5" W2261VP-PF GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR/ VEYA ACER 23" H233HABMID GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
Bu makine aynen bu yukarida yazanlarla 2170 civarinda oluyor...
En cok aklima takilanlar LCD, PSU yeter mi sorusu ve asil ekran karti...
Yardima ve tavsiyelere acigim...
Simdiden cok tesekkurler,
Efe
ben corei5 sistem öneririm.. monitörü full hd alacağınız için ekran kartınızın güçlü olmasında fayda var.. performans olarak seçtiğiniz işlemciden geri değil fakat anakart ve ram fiyatları biraz daha aşağı iner.. önereceğim sistem şudur..
quote:
INTEL i5 750 2.66 GHz Quad Core Socket 1156 8MB GIGABYTE P55-UD3R, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX A-DATA 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 32MB 7200 rpm Caviar Black NZXT 8E-AHN02-UGB ALPHA Kasa (PSU Yok) LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA OCZ 610W PC Power & Cooling Silencer PSU