Fiyatlarda değişiklikler olmuş , inventusta bazı ekran kartları yok . Monitor hariç bir sistem tavsiyesi alabilirmiyim , işlemcisi i7 4790k olsun diyorum , oyun için alacağim . Şimdiden teşekkürler tekrardan
Ana parçaları siz belirleyin, ona göre devam edelim. Diğer türlü herkes bir sistem hayaline göre toplar olan size olur. Örneğin kasa ve psu seçimiyle başlayın, ilgili konularda önerilen modelleri araştırıp kafanıza yatanları inceleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
O konuda biraz bilgi eksikliklerim var , cooler master haf 912 düşünmüştüm , psu beraberinde 750w . Çok fazla bilgim olmadiği için psu ile birlikte olsun kasa istemiştim . Başka fikriniz varsa merak ederim . Bi de overclock yapmayı düşünmüyorum , işlemci soğutucusu da olmalı mı sistemimde ?
Yaz sıcaklarını ve stok fan sesini düşünerek işlemci soğutucu almak gayet iyi olur bence. Kasa işide göz zevkinle alakalı bir durum, sadelikten hoşlanırım dersen corsair hep tavsiye edilen bi marka olmuştur forumda. Şekil dersen aklım hep dark kasalarda
Overclock yapacak mısın sistem de, düz i7'de işini görür (3.6ghz @ turbo 4.0ghz) ve gayet yeterli olur, K için vereceğin fiyat farkını başka bileşene ekleriz, soğutucu, kasa, psu ya da ssd, ekran kartı gibi.
Overclock yapmayı düşünmüyorum , "K"sız alın diyorsanız öyle yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: realanubis
Overclock yapmayı düşünmüyorum , "K"sız alın diyorsanız öyle yapayım
i7'ler HT'den dolayı biraz fazla ısınıyor, i5 işlemcilere göre, Hyper T4 soğutucuyu da eklersen güzel olur.
@realanubis
Arkadaşımızın yazdığı sistemi, işlemci için soğutucu da ekledikten sonra, aynen alabilirsin bu bütçeye zaten en alınası sistemi yazmış, eline sağlık
Vaktinizi ayirdiğiniz için teşekkürler ,muhtemelen bunu alacağim. Son sorum bu sistemi Vatandan mı alayım , Inventus tan mı ? , Vatan dakiler biz montaj yapmıyoruz gibi bişeyler demişti ? Benim de montaj konusunda pek bi tecrübem yok
Inventus'tan alabilirsen daha iyi olur tabi, montaj sonrası sistemi test ediyorlar.
Vatan'da mağazan alınca montajı yapıyor, netten alırsan kutulu şekilde parçaları ayrı ayrı yolluyor,ama aldıktan sonra mağazaya götürüp orada da toplatabilirsin sanırım, sormak lazım bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: realanubis
Fiyatlarda değişiklikler olmuş , inventusta bazı ekran kartları yok . Monitor hariç bir sistem tavsiyesi alabilirmiyim , işlemcisi i7 4790k olsun diyorum , oyun için alacağim . Şimdiden teşekkürler tekrardan