Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ LÜTFEN! Bütçe 5000TL. Çok uzak kaldım kardeşinize yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, site üzerinde son sistem tavsiyelerinden birine uyduğumda pişman olmuştum, 7/24 açık tuttuğum bilgisayarım kapanmaya ve abartı derecede ses çıkarmaya başlamıştı.

Sistemde SSD mutlaka olsun istiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama bu bütçe yeterliyse steam yükleyip başlayabilirim. Ayrıca photoshop gibi programları sık sık kullanıyorum ve bunları kasmadan kullanmak istiyorum. Dizi, film vb. fazlasıyla izleniyor. Genel olarak hiç kasmasa çok iyi olur. Bütçede ufak bi esneklik olabilir.

Herkese şimdiden teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

http://prntscr.com/hmimcm

Bu sistemi nereden toplayabilirim?

Ayrıca bir sorum daha var. Sizin daha önceden önerdiğiniz şöyle bir sistem mevcut:

https://prnt.sc/hjee66

Bu sisteme bu monitörü eklemem sonucunda ortaya çıkacak sonuç tatmin edici olur mu?

http://www.hepsiburada.com/asus-vg248qe-24-1ms-dvi-hdmi-display-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD303205?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CjwKCAiAmb7RBRATEiwA7kS8VAmtuJs7YIG1iermYx-C8p4cXZREYo9kaaWXoryt2TGYzkch4PQlJBoCDKYQAvD_BwE

Yoksa bütçeyi zorlayıp bu başlık altındaki tavsiyenize uymamı mı önerirsiniz? Arada ne gibi farklar olur? Tekrar teşekkürler.

• henny H kullanıcısına yanıt
    O daha önce topladığım sistem Inno3D stokları olduğu zamandı. Şimdi sinerji'de yok gerçi ama başka yerlerde bulabilirsiniz. 1060 + R5 1600'da oyun oynayacaksanız 144Hz 1MS önermem, 75Hz 1MS bir monitöre yönelmenizi öneriyorum.
    Bu monitörü alacaksan eğer gtx 1060 değil 1070 ekran kartı takman daha mantıklı olur.75 hz bir monitör bence yeterli zaten bütçeyi aşmış oluyorsun tabi karar senin.

Eğer monitör olacaksa bu sistemde ideal.

SİSTEM TAVSİYESİ LÜTFEN! Bütçe 5000TL. Çok uzak kaldım kardeşinize yardım edin lütfen.SİSTEM TAVSİYESİ LÜTFEN! Bütçe 5000TL. Çok uzak kaldım kardeşinize yardım edin lütfen.

• quote:

O daha önce topladığım sistem Inno3D stokları olduğu zamandı. Şimdi sinerji'de yok gerçi ama başka yerlerde bulabilirsiniz. 1060 + R5 1600'da oyun oynayacaksanız 144Hz 1MS önermem, 75Hz 1MS bir monitöre yönelmenizi öneriyorum.

Tabi ki oyun da oynarım. Final olarak bir sistem önerebilir misiniz, film dizi ve photoshoptan dolayı büyük ve kaliteli bir monitör çok işime gelir. Onun dışında bahsettiğiniz teknik terimlere aşina değilim. Yani son olarak ne önerirseniz onu alacağım :) Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Bu monitörü alacaksan eğer gtx 1060 değil 1070 ekran kartı takman daha mantıklı olur.75 hz bir monitör bence yeterli zaten bütçeyi aşmış oluyorsun tabi karar senin.

Eğer monitör olacaksa bu sistemde ideal.

SİSTEM TAVSİYESİ LÜTFEN! Bütçe 5000TL. Çok uzak kaldım kardeşinize yardım edin lütfen.SİSTEM TAVSİYESİ LÜTFEN! Bütçe 5000TL. Çok uzak kaldım kardeşinize yardım edin lütfen.

İki adet ekran görüntüsü var. Soldakinden mi bahsediyorsunuz? Bu arada monitör boyutunu sadece oyundan dolayı umursamıyorum. Bu sistemleri nereden toplayabilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Monitörlü olan sinerjiden diğeri ise itopya dan diğerinde Monitör yok bütçeye göre. Rami 8 yapıp Gtx1070 de ekleyebilirsin aslında.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Arkadaş photoshop, render programları kullanacak. RAM'i 8GB yaparak 1070 eklese ne yazacak?
  • quote:

Arkadaş photoshop, render programları kullanacak. RAM'i 8GB yaparak 1070 eklese ne yazacak?

Abi sanırım sen beni çok iyi anladın. Oyun, photoshop öncelikli olmak üzere bahsettiğim diğer şeyler.

Lütfen final bi sistem tavsiyesinde bulunabilirsen çok sevinirim.

Hata yapmak istemiyorum son seferki gibi. Bütçede ufak esnemeler olabilir dediğim gibi yeterki içimize sinsin.
    Monitörde FreeSync özelliği var.

http://prntscr.com/hml14i
  • quote:

FreeSync özelliği nedir?

Bu sistem ilk önerdiğiniz sistemin monitörünün değişmiş hali değil mi?
    Ekran kartı RX580, anakart B350M-A Prime. Dikkat ettiyseniz bunları fark edebilirsiniz. RX580 oyunlarda güzel performans göstermesine nazaran workstation bilgisayarlarda çok iyi performans gösteriyor. O yüzden tercihinizi ondan yana kullanabilirsiniz, FreeSync'i V-Sync gibi düşünün, ama AMD ve nVidia'nın kendi teknolojileri (AMD FreeSync, nVidia G-Sync)
  • quote:

Aynı sisteme 24inch bi monitör neden ekleyemiyoruz.

Asus VG248QE 24' kötü bir monitör müdür?

Bu monitörü eklememiz halinde ne gibi bir problem oluşur? Veya sizin bahsettiğiniz modelin 24 inchi var mıdırı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henny -- 12 Aralık 2017; 21:9:10 >
    Çok soru soruyorsunuz.

Bütçeniz el veriyor ise eklyebilirsiniz tabiiki, kötü bir monitör değil fakat oyunlarda yüksek ayarlarda 144FPS alamadıkça 144Hz'e boşa para vermiş oluyorsunuz... VG248QE 144Hz bir monitör. Google'a bakabilirsiniz var mı yok mu diye.
  • quote:

Çok soru soruyorsunuz.

Bütçeniz el veriyor ise eklyebilirsiniz tabiiki, kötü bir monitör değil fakat oyunlarda yüksek ayarlarda 144FPS alamadıkça 144Hz'e boşa para vermiş oluyorsunuz... VG248QE 144Hz bir monitör. Google'a bakabilirsiniz var mı yok mu diye.

son olarak nerden toplayabilirim bu sistemi? sinerji en iyi seçenek midir?

teşekkürler.
    Sinerji, İtopya, Teknobiyotik gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaparsanız alacağınız parçaların. Her siteden en düşük fiyatlı olanı seçerseniz büyük ihtimalle fiyat biraz daha inecektir.
  • quote:

Sinerji, İtopya, Teknobiyotik gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaparsanız alacağınız parçaların. Her siteden en düşük fiyatlı olanı seçerseniz büyük ihtimalle fiyat biraz daha inecektir.

komple toplayıp çalışır halde yollayan, böyle bir hizmet veren bir site yok mu. kasayı kendim kuramam çünkü öyle bi teknik bilgim ve becerim yok.

bu son soru. emeğiniz için çok teşekkürler ve kusura bakmayın.
    Sinerji'ye 10$ ücret öderseniz kurulmuş bir şekilde ödüyorlar.

Rica ederim, önceki posttaki tavrım için özür dilerim ayrıca. Bambaşka bir şeye sinirlenmiştim o anda.
  • quote:

Sinerji'ye 10$ ücret öderseniz kurulmuş bir şekilde ödüyorlar.

Rica ederim, önceki posttaki tavrım için özür dilerim ayrıca. Bambaşka bir şeye sinirlenmiştim o anda.

Rica ederim. Sizin gibi yardımsever ve iyi niyetli birini sinirlendirenler utansın

Sinerjiden kuruyorum sistemi şuan ama optik sürücüden başlayarak sonraki kısımları doldurmakta güçlük çekiyorum. soğutucu, fan, işletim sistemi vb.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.