2k oyun oynamak için bir sistem oluşturdum, bu işlerden çok anlamıyorum. Yorumlarınızı rica edebilir miyim? Şimdiden çok çok teşekkürler. Bütçem 50.000. Aşağıdaki şekilde tam 50K oluyor ama önerilere açığım, değiştir dediğiniz ürünler varsa alt modelle de değiştirebilirim. Bir de bazı firmalar bazı günlerde kampanya yapıyor sanırım, beklememi önerdiğiniz özel bir gün var mıdır daha ucuza almak için? Nasıl oluyor anlamadım ama aşağıdaki sistem 43.000 civarı görünüyor, hem de 6 taksit. Benimki yerine böyle bir şey almamı önerir misiniz? Bunun anakartı vs. çok mu kötüdür? 43-45 civarı bir sistem oluşturursam monitör için daha fazla param kalacak. Monitör önerilerinize de açığım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dady123 -- 17 Ağustos 2024; 11:42:41 > |
Sistem Tavsiyesi - Sizce nasıl olmuş?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hepsini aynı yerden alman şartmı .Parça parça alıp,toplayabilirmisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 17 Ağustos 2024; 13:11:53 > -
Olur tabii, ben de parça parça aldım fiyatları, aynı yerden değil.
-
3572 tl.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html
1980 tl.
1795 tl.
46210 TL.
SSD çok kalite ve hızlıdır. Anakart, ihtiyacınızı çok rahat karşılayacak kadar güçlüdür.Kasa,power gayet iyidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X