Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi - Sizce nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2k oyun oynamak için bir sistem oluşturdum, bu işlerden çok anlamıyorum. Yorumlarınızı rica edebilir miyim? Şimdiden çok çok teşekkürler.

Bütçem 50.000. Aşağıdaki şekilde tam 50K oluyor ama önerilere açığım, değiştir dediğiniz ürünler varsa alt modelle de değiştirebilirim.

Bir de bazı firmalar bazı günlerde kampanya yapıyor sanırım, beklememi önerdiğiniz özel bir gün var mıdır daha ucuza almak için?

Sistem Tavsiyesi - Sizce nasıl olmuş?

Nasıl oluyor anlamadım ama aşağıdaki sistem 43.000 civarı görünüyor, hem de 6 taksit. Benimki yerine böyle bir şey almamı önerir misiniz? Bunun anakartı vs. çok mu kötüdür? 43-45 civarı bir sistem oluşturursam monitör için daha fazla param kalacak. Monitör önerilerinize de açığım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/502894/sunrise-7600-amd-ryzen-5-7600-tray-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-black-myth-wukong-hediyeli//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dady123 -- 17 Ağustos 2024; 11:42:41 >

• Hepsini aynı yerden alman şartmı .Parça parça alıp,toplayabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 17 Ağustos 2024; 13:11:53 >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Olur tabii, ben de parça parça aldım fiyatları, aynı yerden değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.