Şimdi Ara

Sistem topladım Artıları ve Eksileri nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bilgisayarım anakartı yandığı için yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Vatan bilgisayardan 2000 Tl lik bir bilgisayar topladım. Fakat bu bilgisayarın artıları ve eksilerini bilmiyorum. Bu parçaları neden tercih etmeliyim, neden etmemeliyim ? bunları yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Pc nin resmini atayım.

Arkadaşlar Harddiski arkadaştan alacağım 50 tl ye garantisi bile duruyor. Markası modeli aklımda değil. Birazdan eklerim

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuhBekcisi -- 4 Temmuz 2015; 18:58:58 >

• Arkadaşlar son bir sorum olacak alacağım anakartın max desteklediği ram mhz si 2133 fakat benim şeçtiğim ramlerinde mhz si 2133 burda anakartın sınırına geliyoruz bi sıkıntı çıkarmı merak ettim. yorumlarınızı bekliyorum. Yorum atanlara teşekkürünü verdim.
  • Sinerji fiyatı, intel i5 senin seçtiğin işlemciye göre daha performanslı oyunlarda rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Sinerji fiyatı, intel i5 senin seçtiğin işlemciye göre daha performanslı oyunlarda rahat edersin.

Arkadaşım sen bana i5 intel tabanlı bir işlemci önermişsin fakat ben f/p olduğu için amd ye yöneldim benim alacağım işlemc 350 tl senin önerdiğin 475 tl ben fiyattan kısmak için harddiski bile 2.el alıyorum düşünün yani. Yinede yorumunuz için teşşekkür ederim.

• i5 4460 + r9 280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 5 Temmuz 2015; 3:06:14 >
  • Sen 2.000 TL'ye fx6300 toplamışsın, ben 1.500'e i5 bumudur f/p?
  • tek eksi işlemci bence bu arada arkadaşdan alacağın harddiskde bad sector olmasın ? sağlam olduğundan emin olarak al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intel Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da İ5 4590)

GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 (veya aynı fiyata MSI Z97 yongalı anakart)

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 80PLUS 600W MidT ATX KASA

R9 380 . http://www.teknofiyat.com/?search=r9+380

~ 2.100 TL

Fiyat düşürmek için Anakartı ve/veya Belleği değiştirebilirsiniz!
    MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart (Kasa ön panel USB 3.0 portu)
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)

Sistemi hızlandırmak için SSD ekleyebilirsiniz
    Samsung 850 EVO 250GB . http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+evo+250&altlimit=50&ustlimit=200

• Hocam sapphire r9 380 nasil bir ekran kartı sizce verdiğiniz paraya deger mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Hocam sapphire r9 380 nasil bir ekran kartı sizce verdiğiniz paraya deger mi?

verilen paraya değecek en iyi kart
  • Hocam peki elinizde 1000tl gibi bir bütce olsa ve ekran kartı almak isteseniz hangisini alırsınız ya da 500 500 ayirip işlemciyi de aradan cikartir misiniz?

• quote:

Hocam peki elinizde 1000tl gibi bir bütce olsa ve ekran kartı almak isteseniz hangisini alırsınız ya da 500 500 ayirip işlemciyi de aradan cikartir misiniz?

1000 tl bütçe ile

sadece ekran kartı olarak yaklaşık 750 TL ye R9 380 alırdım

işlemci ve ekran kartı olarak
    R7 370 + İ5 4460 alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 5 Temmuz 2015; 12:26:34 >
  • 2000 lira verilecek sistemin içinde fx6300 olmamalı

bu fiyata 4460 ve r9 280 olur aradaki performans farkıda sıçrama niteliğinde olur. fx6300 ün dengi i3 onunla karşılaştırın i5 in dengi 8 serisi bile olamaz. (amaç oyunsa)

aynı karta sırf popüler marka diye fazla para verene ne denir söylemeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Temmuz 2015; 12:29:25 >

• Peki r7 yeni nesil oyunlari ortanin biraz ustu de olsa çalıştırır mi bir de bu iki ekran kartlari icin o önerdigin kasa xigmatec yeterli olur mu?Kusura bakmayin rahatsız ettim sizi hocam.Konuyu kirlettigim arkadaş kusura bakma.

• quote:

Peki r7 yeni nesil oyunlari ortanin biraz ustu de olsa çalıştırır mi bir de bu iki ekran kartlari icin o önerdigin kasa xigmatec yeterli olur mu?Kusura bakmayin rahatsız ettim sizi hocam.Konuyu kirlettigim arkadaş kusura bakma.

R7 370 ekran kartı ile
    02 - PSU : 12v kanalından ~ 310W güç verebilen 400/450W PSU alabilirsiniz.
    450W PSU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=450w&ustlimit=50
    400W 80+ verimli PSU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=400w+80&ustlimit=40

R9 380 ekran kartı ile
    02 - PSU : 12v kanalından ~ 390W güç verebilen 500W PSU alabilirsiniz.
    500W 80+ verimli PSU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=500w+80&ustlimit=90

R7 370 ile 1920x1080 çözünürlükte, orta görüntü ayarlarıyla oyun oynayabilirsiniz

R9 380 ile 1920x1080 çözünürlükte, yüksek görüntü ayarlarıyla oyun oynayabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.