Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım acaba parçalar uyumlu mu diye konu açtım ilk kez bir kasa topluyorum ve hangi kasa alacağıma karar veremedim,rica etsem eksik parçaları tamamlar mısınız? Intel Core i5-4670K Cooler Master Hyper 212 EVO MSI Z87-G45 Gaming ATX LGA1150 Motherboard G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Asus GeForce GTX 770 2GB DirectCU II Video Card Western Digital Caviar Black 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Samsung 840 Pro Series 128GB 2.5" Solid State Drive Dediğim gibi ilk kez kasa topluyorum ve bazı parçalar eksik olabilir tamamlarsanız sevinirim :) ve sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)
anakartı z97 gaming 5 yaparsanız güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
anakartı z97 gaming 5 yaparsanız güzel olur
Cevabın için teşekkürler,aralarında fazla fiyat farkı yok eğer benim seçtiğim anakart tan daha iyi ise alacağım kasa hakkında da yardımcı olursan sevinirim :)
Beokros
kullanıcısına yanıt
rica ederim z97 tabiki daha iyi gaming serisi bi anakart bu arada tavan bütçeniz nedir?
quote:
rica ederim z97 tabiki daha iyi gaming serisi bi anakart bu arada tavan bütçeniz nedir?
Nasıl desem tam olarak belli bir sayı yok parçaları toplayıp babama listeyi göndereceğim ona göre para gönderecek fazla aşırıya kaçmakta istemiyorum bana göre bu sistem iyi pcpartpicker sitesinde toplam $982.90 ediyor ama ekran kartı indirimde galiba,2,057.66 tl ediyor 982.90 dolar ama burada alırsam 2 binden çok daha fazla olacak sanırım
Beokros
kullanıcısına yanıt
yurtdışındamı yaşıyosunuz? zira topladığınız sistem daha çok tutuyor
quote:
yurtdışındamı yaşıyosunuz? zira topladığınız sistem daha çok tutuyor
Hayır ben türkiye de yaşıyorum ama babam yurt dışında tahminen kaç TL yapar ?