Şimdi Ara

Sistem topladım fakat UYUMLULUK sorunu var galiba :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte EP45C-DS3R DDR2-DDR3 2X GLan-1394 16X -
    INTEL Q9400 2.66 GHz 1333 MHz 6MB Quad Core 775p -
    OCZ Platinum XTC 2x2 4MB 1066Mhz DDR2 -
    SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16 MB SATA II -
    HIS 512 MB AR HD4850 FAN 256Bit GDDR3 16X -
    GIGABTYE X2 Atx Kasa Siyah 400W -

toplam 950$

topladm sizce nasıl fakat ekran kartında bir sorun var galiba görüntü çok silik ve kalitesiz duruyor. oyunlarda renk ve çözünürlükte çok kötü diyebilirim sebebi ne olabilir?

Ekran kartı fln tanınmış vaziyette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaebpz -- 10 Şubat 2009; 21:25:25 >

• bilen yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaebpz

bilen yokmu ?
    kardeş %90 ihtimalle ekran kartın arızalı ama yinede internetten yeni bir sürücü yükleyerek denedikten sonra garantiye ver.Sen bilirsin
    KOLYA GELSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufpala

kardeş %90 ihtimalle ekran kartın arızalı ama yinede internetten yeni bir sürücü yükleyerek denedikten sonra garantiye ver.Sen bilirsin
    KOLYA GELSİN

Alıntıları Göster
    Anladım sağol hocam, Uyumsuzluk gibi bir ihtimal söz konusu mu ? Eğer söz konusu değil ise garantiye yollayacağım direk ürünü

• quote:

Anladım sağol hocam, Uyumsuzluk gibi bir ihtimal söz konusu mu ? Eğer söz konusu değil ise garantiye yollayacağım direk ürünü

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Xaebpz

kardeş şimdi görüntü çok silik ve kalitesiz demiştin,uyumsuzluk olsa kart çalışmaz yada başka hatalar verir.görüntü bozuk olunca direk kart oluyor sorun.
    hemde kart anaarta uyumlu gözüküyor özelliklerine göre
    sen garantiye gönder vakit kaybetme.

• quote:

quote:

kardeş şimdi görüntü çok silik ve kalitesiz demiştin,uyumsuzluk olsa kart çalışmaz yada başka hatalar verir.görüntü bozuk olunca direk kart oluyor sorun.
    hemde kart anaarta uyumlu gözüküyor özelliklerine göre
    sen garantiye gönder vakit kaybetme.

Alıntıları Göster
    400w ile tam performans alamazsın en az 500wlık bir psu al derim AkasaZen520w tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

400w ile tam performans alamazsın en az 500wlık bir psu al derim AkasaZen520w tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Angry006

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Angry006

Alıntıları Göster
    Ekran kartını değiştirceğim ne almamı önerirsiniz 200 250 $ olabilir. NVIDIA yada Ati tercihim 1gb yada 512 olabilir. Görüntü kalitesi çok iyi olması gerekiyor CounterStrike de 640 480 ayarında bile kalitesi belli olabilecek bir kart..

sistem ise şu :

Gigabyte EP45C-DS3R DDR2-DDR3 2X GLan-1394 16X -
    EKRAN KARTI: ???

Şuanki bozuk yada kalite alamadığım kart ise şu, HIS 512 MB AR HD4850 FAN 256Bit GDDR3 16X -

• quote:

Ekran kartını değiştirceğim ne almamı önerirsiniz 200 250 $ olabilir. NVIDIA yada Ati tercihim 1gb yada 512 olabilir. Görüntü kalitesi çok iyi olması gerekiyor CounterStrike de 640 480 ayarında bile kalitesi belli olabilecek bir kart..

sistem ise şu :

Gigabyte EP45C-DS3R DDR2-DDR3 2X GLan-1394 16X -
    EKRAN KARTI: ???

Şuanki bozuk yada kalite alamadığım kart ise şu, HIS 512 MB AR HD4850 FAN 256Bit GDDR3 16X -

Alıntıları Göster
    PALIT HD4870 Sonic 512 MB ddr5
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3840

burda daha ucuz.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=66147&ad=PALiT+HD4870+512MB+SONiC+DDR5+256BiT+PCi+EXP+Ekran+Kartlari

4870 alırsan psu yetmez.

His iceq 4850 512 mb 256 bit ddr3 alabilirsin. Eski kartın referans soğutuculuydu sanırım.
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4850-334-5978.html

Nvidia'da alabilirsin.

SPARKLE NVIDIA Calibre 9800GTX+ 512MB 256BIT GDDR3
    http://www.hepsiburada.com/sparkle-nvidia-calibre-p980x-9800gtx-512mb-256bit-gddr3-directx-10-pci-e-x16-2.0-hdmi-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52685

Ama o kasanın psu 'su Bu kartlar için pek yeterli değil.
    4870 için 500w öneriyor ati. 4850 ve 9800gtx+ için min. 450-460w öneriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

PALIT HD4870 Sonic 512 MB ddr5
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3840

burda daha ucuz.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=66147&ad=PALiT+HD4870+512MB+SONiC+DDR5+256BiT+PCi+EXP+Ekran+Kartlari

4870 alırsan psu yetmez.

His iceq 4850 512 mb 256 bit ddr3 alabilirsin. Eski kartın referans soğutuculuydu sanırım.
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4850-334-5978.html

Nvidia'da alabilirsin.

SPARKLE NVIDIA Calibre 9800GTX+ 512MB 256BIT GDDR3
    http://www.hepsiburada.com/sparkle-nvidia-calibre-p980x-9800gtx-512mb-256bit-gddr3-directx-10-pci-e-x16-2.0-hdmi-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52685

Ama o kasanın psu 'su Bu kartlar için pek yeterli değil.
    4870 için 500w öneriyor ati. 4850 ve 9800gtx+ için min. 450-460w öneriliyor.

Alıntıları Göster
    Bu görüntü kalitesizliği PSU dan olabilir mi ??? Şu anki Ekran kartım oldukça iyi galiba neden kalitesiz gösteriyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaebpz -- 11 Şubat 2009; 22:44:21 >

• quote:

Bu görüntü kalitesizliği PSU dan olabilir mi ??? Şu anki Ekran kartım oldukça iyi galiba neden kalitesiz gösteriyor anlamış değilim

Alıntıları Göster
    Arkadaşım zaten en az gerçek 400 watt bir psu gerektir tabi sizinkisini bilemiyorum. Eğer bir pc ciden aldıysanız götürün deneyin derim. Yok yine aynı sorun ise ozaman kartınızda sorun olabilir. Ekran kartı ısınıyorda olabilir. Isıları kontrol ediniz ve sorun varsa yine ozaman garantiye yollayınız. Birde sorunun karttan kaynaklandığını anlamak için başka bir kartlada denemek lazım tşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: harece66

Arkadaşım zaten en az gerçek 400 watt bir psu gerektir tabi sizinkisini bilemiyorum. Eğer bir pc ciden aldıysanız götürün deneyin derim. Yok yine aynı sorun ise ozaman kartınızda sorun olabilir. Ekran kartı ısınıyorda olabilir. Isıları kontrol ediniz ve sorun varsa yine ozaman garantiye yollayınız. Birde sorunun karttan kaynaklandığını anlamak için başka bir kartlada denemek lazım tşk ler

Alıntıları Göster
    overclock yoksa o psu yeter. her sorunu psu'ya bağlamaktan vazgeçin artık. cansız renklerin psu ile ne alakası var. sorun monitör kablosunda yada monitör renk ayarlarında olabilir. kablonun sokete tam oturduğundan emin olun, mümkünse başka bir kablo ile deneyin. monitör ayarlarını resetleyin. catalyst ayarlarını resetleyin. sonuç alamazsanız temiz bir windows'ta deneyin. ve son olarak kartı başka bir sistemde deneyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

overclock yoksa o psu yeter. her sorunu psu'ya bağlamaktan vazgeçin artık. cansız renklerin psu ile ne alakası var. sorun monitör kablosunda yada monitör renk ayarlarında olabilir. kablonun sokete tam oturduğundan emin olun, mümkünse başka bir kablo ile deneyin. monitör ayarlarını resetleyin. catalyst ayarlarını resetleyin. sonuç alamazsanız temiz bir windows'ta deneyin. ve son olarak kartı başka bir sistemde deneyin...

Alıntıları Göster
    Monitörü bağladığım yerde dönüştürü kullanıyorum bu kaliteyi azaltırmı ?

ve bu sisteme HD4870 ekran kartını düşünüyorum uyum sağlarmı? tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaebpz -- 12 Şubat 2009; 19:44:30 >

• quote:

Monitörü bağladığım yerde dönüştürü kullanıyorum bu kaliteyi azaltırmı ?

ve bu sisteme HD4870 ekran kartını düşünüyorum uyum sağlarmı? tavsiye edermisiniz

Alıntıları Göster
    4850 ile devam edin derim.psu yetmiyor olabilir.en az 550-600w ile deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

4850 ile devam edin derim.psu yetmiyor olabilir.en az 550-600w ile deneyin derim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

4850 de Dönüştürücü kullanmak zorunda kalıyorum bu da galiba kaliteyi bozuyor? alakası varmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

4850 de Dönüştürücü kullanmak zorunda kalıyorum bu da galiba kaliteyi bozuyor? alakası varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

sanmıyorum bende kutunun içinden çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum ve sorun yok

psudanda olacağını sanmıyorum sisteme başka bir ekran kartı takarak deneyin sonucu bize söyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

sanmıyorum bende kutunun içinden çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum ve sorun yok

psudanda olacağını sanmıyorum sisteme başka bir ekran kartı takarak deneyin sonucu bize söyleyin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Teşekkürler, birde şu var Masaüstü Çözünürlüğüm 1152x864 olarak kullanıyorum ve görüntü çok kötü , diğer eski PC'm de 256 ekran kartım ati olmasına ragmen gayet güzeldi. Siz de o ayarı yapınca görüntü çok puslu mu oluyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Teşekkürler, birde şu var Masaüstü Çözünürlüğüm 1152x864 olarak kullanıyorum ve görüntü çok kötü , diğer eski PC'm de 256 ekran kartım ati olmasına ragmen gayet güzeldi. Siz de o ayarı yapınca görüntü çok puslu mu oluyor?

Alıntıları Göster
    quote:

benim 1024x768 100 hz çalışıyor alışkanlıktan çözünürlüğü büyütünce kullanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

benim 1024x768 100 hz çalışıyor alışkanlıktan çözünürlüğü büyütünce kullanamıyorum

Alıntıları Göster
    Yeter artık sallayıp durmayın.Kardeş sen bunlara bakma 600 w psu ne kadar elektrik yakar.tahmin et bakalım.400w yeterli.istediğin bilgisayarcıya sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [RTE]Emre_1905

Yeter artık sallayıp durmayın.Kardeş sen bunlara bakma 600 w psu ne kadar elektrik yakar.tahmin et bakalım.400w yeterli.istediğin bilgisayarcıya sor.

Alıntıları Göster
    merhabalar.

bugun ekran kartım hatalı oldugu için yenisini aldım değiştirmedim HIS HD4850 IceQ 4 1 GB 256Bit GDDR3 HDMI 16X 250$ civarı bu dediğim puslu yazı fln ortada yok herşey güzel, fakat CS de yazılarda titreme ve hafif bulanklık var v-sync ayarından galiba bunu nasıl yaparız bilgisi olan varmı ?

Birde sistemime HIS HD4850 IceQ 4 1 GB 256Bit GDDR3 HDMI 16X nasıl olmuş? yorumlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaebpz -- 13 Şubat 2009; 20:09:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.