Şimdi Ara

Sistem topladım nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a beyler unlostun x v2 sistemi üzerinde bayağı bir değişiklik yaparak kendi kafamda sistem topladım sizce mantıklı mı? Bu paraya tüm bileşenlerden kısıp 2070 armorlu sistem toplanabilir mi?

MSI B450 Gaming Plus
    AMD Ryzen 5 2600X
    Corsair Vengeance DDR4 2x8GB 3000Mhz CL16
    ADATA 240GB SSD
    MSI RTX 2060 Gaming Z
    Phanteks P350X Mid Tower Kasa
    Phanteks PH-120 120mm Kasa Fanı
    FSP Hyper K 600W 80+ PSU
    Viewsonic VX-2458-MHD 144hz 1ms LCD

Düzenleme: Fiyat 7267 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnPlayerExitVehicle -- 4 Mart 2019; 18:21:28 >

• 600W PSU yeterli olur mu?
  • 600w yeter. SSD'yi Samsung 860 EVO 250GB yapın.
  • 60TL fark ediyor hocam sizce aradaki farka değer mi?
  • OnPlayerExitVehicle O kullanıcısına yanıt
    Değer.
  • Peki ben bu kasanın ışıklarıyla işlemci soğutucunun ışıklarını msi mystic light ile kontrol edebilir miyim?
    Bu konuda bilgim yok. İnventus'u arayıp veya mesaj atarak sorun isterseniz. İnventus müşteri memnuniyeti açısında 1 numaradır.
  • -Kasa ve kasa fani yukseltmelerini gereksiz pahali buldum.
    -Samsung evo yukseltmesi dogru tercih
    -2. Ram yukseltmesi 340 tl istenmis 302 tl ye kadar dusmustu biraz yuksek geldi
    -600 w kesinlikle yeter ama keske 700 w olsaydi daha iyi olurdu
    -monitorun fiyatini bi 100 tl artirmislar anlamsiz buluyorum.Tn panel icin ben 1050 tl vermezdim.biraz daha cikip va panel alinabilir yada 2. Ram secenegi sonradan eklenebilir.1400 tl bandina bulunabiliyor ama bu monitor hakkinda da gayet iyi yorumlar var tn panel olmasina ragmen wievsonic bu konuda basarili.

Velhasil yorumlarim bunlar 2600x tercihinden ve 2060 tercihinden yana guzel secim yapmissiniz hayirli olsun.
  • Diger sorunuza cevap vereyim arada 1.200 1300 ttl fark var fakat performans farkini gecen gun olctum bazi oyunlarda yuzde 8 bazilarinda yuzde 14 bandina kadar cikiyor yani olmasi gereken fiyat farki ile performans farkinin arasinda yuzde 50 olmasi lazim fakat yuzde 8 ile 14 arasi icin yuzde 50 fark odenmez.ondan dolayi ben 2060 tavsiye ediyorum
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    Rampage Bright RM-61 24" 144Hz 1ms

Bu monitör hoşuma gitti ama fiyat çok yükseldi hocam bir de laptop kullandığım için klavye mouse alınacak üzerine onunla birlikte 7500tl’yi geçmemesi lazım
  • Hocam freesync ozelligi yok gorunuyor o monitorun bence rampage felan alma gamepower felanda alma samsung wievsonic aoc asus tercihleri daha dogru olur. Wievsonic 2458 curved va olan monitoru gozune sokuyorlar milletin fiyati iyimis gibi ama freesync ve 1ms ayni anda etkin olmuyor iyi arastir.
    C24g1 gozume guzel gorundu samsungun yine bir modeli var quantum dot olan birde msi optix mag iyi geliyor tabi cok butce ayirmayim diyorsan 900 1000 tl bandi tn panel (biraz daha kaliteli tn olsun bari) de tercih edebilirsin
    Hocam 2458 tn panel diye biliyorum
  • 2458 bi va panel curved olan var bide tn panel olan sizin inventustan almak istediginiz
    Tn olanda söylediğiniz sorunlar yok sanırım
  • Yok bence guzel bir monitor ama ben tn panel sevmiyorum ;)
    Bu anakartla ilgili bayağı kötü yorum var sizce nasıl bu anakart iyi mi?
  • Hocam benim sana tavsiyem anlaşılan bütçen fazla durumun iyi

-PSU 600Watt yetmez en az 750 yap onu
    -SSD yi kesinlikle m2.sata al çok dua edersin bana

bunlar dışında sıkıntısı yok güzel sistem
  • Hangi anakartla ilgili ? B450 gaming plus mi ? Bence iyi bir anakart , b450 alinacak tuf yada gaming fiyat performans anakartlar.
    Kendim Msi B450 Gaming Plus kullanıcısıyım gayet memnunum. Kötüleyende görmedim kim nerde yazmış merak ettim. Güzel anakarttır üzmez merak etmeyin.
    Va olan 2458 (vx2458-c) ile tn olan 2458 (vx2458) arasında bariz fark var gördüğüm kadarıyla tn olan düz ve altı filan garip görünüyor va olan çok hoşuma gitti zaten monitörde gsync yok ve desteklenen freesync monitörler listesinde de yok iyi bir performans vereceğini sanmıyorum gsync’da 1ms 144hx işin gözüme oldukça iyi geldi ve en önemlisi de va panel sizce 300tl daha verip onu almak mantıklı mı? Bu arada 7500tlye klavye fare dahil toplarım demiştim ama imkansız gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.