Bildirim
Sistem topladım yorumlarınız (Vatandan)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
e. kartini 5770 yap bence. -
Ileriye donuk degil.Islemciyi X4 955 ekran kartını en az 5770 paran yetiyorsa 6850 al o zaman ileriye donuk olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Audaz
Ileriye donuk degil.Islemciyi X4 955 ekran kartını en az 5770 paran yetiyorsa 6850 al o zaman ileriye donuk olur.
Aynen katiliyom amd phenom x4 oyunlar icin ideal x4 yap -
aynı işlemçi anakart ve ram i bende almayı düşünüyorum .
ekran kartını powercolor 5770 yap bence 217 tl . -
tavsiyeler konusunda çok saolun ualnız ekran kartı konusunda bir sorum olacak. 5770 modeli 128 bit benim seçtiğim 4850 256 bit. 5770 in üstün olması dx11 den mi kaynaklanıyor. dx11 in artısı ne olur benim için?
işlmeci konusunda başlarda ben de x4955 düşünüyordum fakat fiuat konusunda şimdilik 3 çekirdek yeter gibi. ileriye dönük derken mesela 2 sene sonra yeni çıkan bir x6 vb. türü ucuzlamış bir işlemciyi anakartımın desteklemesi. o anlamda sormuştum ileriye dönük olması ileride takviyelerle ihtiyacıma cevap vermesi. -
sadece 1gb 256 bit olmasi iyi anlamina gelmiyor cekirdek hizi falan daha iyi 5770 in dx 11 de iyi ozelik. bende burda ogrendim eskiden sadece gb ina bakardim -
vatandan bu sistemi netten almak istersem kasayı toplayıp, test edip mi gönderiyorlar yoksa parçaları tek tek mi gönderiyorlar cevaplarsanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: robenn
vatandan bu sistemi netten almak istersem kasayı toplayıp, test edip mi gönderiyorlar yoksa parçaları tek tek mi gönderiyorlar cevaplarsanız sevinirim.
mağazadan alınca o işi yapıyorlar fakat internetten alınca yapmıyorlar diye biliyorum. belki istek üzerine yapabilirler ama arayıp sormak lazım. yalnız internetten kampanyalı alınca kargo ücreti alıcıya ait olur bunu da göz önüne alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X