Şimdi Ara

Sistem toplam gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben aşağıdaki sistemi aldım (şu an vatan bilgisayarda) ama cpu 12v Kanalından 430W güç veriyormuş sizce bir aksaklık çıkar mı?
     Sistem toplam gücü Sistem toplam gücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up lütfen yardım

• o PSU ile sıkıntı yaşarsın :S tavsiyem >>> CORSAIR CX Builder Serisi CX600 600W 80+ Bronze Power Supply (CP-9020048-EU) ... hemen hemen aynı paraya ama çıkışı 552 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 5 Şubat 2015; 0:20:43 >
  • C0MPUTER kullanıcısına yanıt
    Hocam parayı ödedik artık değişim yaparlar mı?

• Bence çok sıkıntı çıkmaz. 430w veriyorsa.
  • ürün iade koşullarına bakmak lazım.. ayrıca ürün vatanda var ama fiyatı 249 TL :S anlamıyorum bu vatandan başka yer mi yok ;) her ürünü hesaplı değil araştırmak gerek..
    burayı okumanı öneririmhttp://www.vatanbilgisayar.com/musteri-hizmetleri/
  • Peki hocam Sağolun. Ilk bir denemeyi düşünüyorum. Eğer sorun çıkarsa iade edip başka bir psu düşünebilirim. Vatandan alışveriş yapmamın sebebi oraya güvenmem. İkinizede teşekkür ediyorum.@C0MPUTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeSegur -- 5 Şubat 2015; 0:49:58 >
  • rica ederim...vatandan başka pek çok yer var güvenli olan ;).. dene peki...sağlıcakla hayırlı olsun..
  • Yeter ama ileride sıkıntı çıkarır cx600 veya vs650 oneririm

• LeSegur kullanıcısına yanıt
    o psu çok kalitelidir 500w olanından kullanıyorum,12v kanalından 432w veriyor 600w lik olanı bence yeterli.http://www.xigmatek.com/product.php?productid=166&type=specification şuradan ürün hakkında teknik bilgilere ulaşabilirsin
    6 adet koruma mevcuttur bu psu da her 80plus psularda mevcut değildir bu korumalar,birde şunu belirteyim bu tür korumaya sahip olan psular 12v kanalından düşük güç veriyor. aşağıda yazdığım korumalara sahip olmayan psularda zaten 600w lik psu 580-590 verebiliyor. seçim senin
    UVP: Under Voltage Protection
    OVP: Over Voltage Protection
    OCP: Over Current Protection
    OPP: Over Power Protection
    OTP: Over Temperature Protection
    SCP: Short Circuit Protection

• kesinlikle sorun yaşarsın.zalman son zamanlar +12 v olayına takmış durumda.adamların reklam politikası bu.hatta geçenlerde bir 400 watt ürününü sattık bir müşteriye.güç kaynağının +12 si yüksek diye aldık.sonra bir AOPEN 350 Watt la kıyasladığımda aopende 350 watt da daha çok 12v değeri olduğunu gördüm.yani bu işler palavra tabiki GÜÇ KAYNAĞINDA en önemli volt 12v dur...Fakat senin bu seçtiğin ekran kartına bu kasa olmaz...750 watt al kafan rahat olsun bence...yada biraz daha çıtayı yüksel 650 gibi falan...nekadar yüksek okadar iyi
  • Dediğim gibi önce deneyim sonra bir bakarım.

• LeSegur kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
    Bir iki ay sonra da 4gb ram eklersiniz aynı marka aynı model aynı frekans , tadından yenmez.
  • Leonidas* kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.