Şimdi Ara

SİSTEM TOPLAMA - DONANIM DESTEK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi sistemimi oluşturmayı düşünüyorum bunun için bazı araştırmalar yaptım.
    İlk kez sistem topladığımdan dolayı bazı endişelerim var. Gerekli donanımı buldum ama bir sorun çıkarmı bilmiyorum isterseniz linkeri vereyim siz bir bakın ve düşüncelerinizi bana bildirin..

Not : iyi bir işlemci fanı tavsiyesi de bekliyorumm..

ANAKART :

GA-Z97X-SLI Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

İŞLEMCİ :

Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

RAM : Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

EKRAN KARTI : Msi Gtx760 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecer10 -- 13 Ağustos 2014; 12:02:51 >

• tecer10 kullanıcısına yanıt
    anakartı fazla abartı seçmişiniz işlemcinizin çarpan kilidi açık değil ama anakart o.c. için tasarlanmış bence h 97 anakart alın hem boşuna masraftan kurtulurusnuz:) ordan 100 tl falan para artar alabiliyorsanız i5 4590 alın.ekran kartınıda r9 280x dula-x ile değiştirin gtx 760 ile hemen hemen aynı fiyatta ve gtx 770 den bile iyi performans veren bi kart

h97 anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/h97-plus-intel-h97-soket-1150-ddr3-1600mhz-anakart.html

işlemci fanı olarakta hyper 212 evo veya hyper 412s alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 13 Ağustos 2014; 12:26:45 >

• o.c. ne olduğunu bilmiyorum tam olarak biraz açar mısın ayrıca tavsiyelerini düşünücemm
  • tecer10 kullanıcısına yanıt
    o.c. parçaların normal çalışma hızını arttırlımasına denir örnek veriyorum işlemcin 3.5 ghz de çalışıyor sen onu o.c. ile 4 ghz ye çıkarıyorsun daha fazla performans elde ediyorsun.senin seçtiğin anakart o.c. için tasarlanmış ama işlemcin o.c. için tasarlanmamış o yüzen o.c. yapamassın o.c. yapabilmen için işlemcinin çarpan kilidin açık olması lağızım yani alacağın intel işlemcinin sonunda 'k' ibaresi olması lağızım örnek veriyorum i5 4670k o.c. yapılabilen bir işlemcidir çünkü sonunda k var ama i5 4590 o.c. yapılamıyan bir işlemcidir çünkü sonunda 'k' yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 13 Ağustos 2014; 12:51:47 >
  • Eyvallah yardımın içinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecer10

Eyvallah yardımın içinn

OC yapmayacaksan z serisi anakart ve k serisi işlemci alma yaklaşık 200 tl kar edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.