Şimdi Ara

Sistem toplama ile ilgili acil sorularım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sistem topluyorum oyun için arasında kaldığım şeyler var. Onlar;

16 gb ram, 8 gb ram arasında ne fark var?

Gtx 780 mi yoksa r9 290 tri-x mi?

İ5 4670k ile i7 4770k arasındaki fark nedir? Pek bir etki var mı?

Cevaplarınız beni mutlu edecektir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youmut1903 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olarak AMD'yi tutuyorum Ama gtx 780 4gb alıcaksan tabi ki gtx 780 derim çünkü daha garanti bir kart . Mantle olsada olmasada Aynı fpsyi verecek İşlemciye gelelim TAbi ki 4670k ile 4770 k arasında fark vardır ama gözle görünür birşey yok o yüzden birşey diyemem ama i7 al .

Ram'da 8 gb ram 2 sene daha yeter sonra 8 daha alırsın 6 sene gider Çok rahat :) :) :)
  • Çok Teşekkürler. Gtx 780 3gb'tan bahsediyordum zaten. Bu yüzden seçimimi sanırım r9 290 tri-x'den kullanacağım. 8 gb ram alıp 2 sene sonra ise ilave 8 gb edip 16 gb yapmak mantıklı geliyor gerçelten. İ7 biraz daha üst modeli olduğu için onu kullanabilirim ama hala i5'le kararsızım . Gene de çok teşekkürler.

• 4670k ile 4770k'nın tek çekirdek performansları aynıdır, oyun performansı olarak da gözle görülür bir fark bulunmamakta. 4770k'i OC ile daha yüksek hızlara çıkarabilirsiniz, fakat fark yaratıcak bir durum yok. Performans olarak Multimedya işlemleri açısından daha iyidir 4770k. Oyun bilgisayarı toplanıyorsa 4670k daha uygun olucaktır f/p bakımından. RAM'e gelirsek, her oyun belirli bir miktarda RAM tüketir, ayarlara göre bu miktar artar veya azalır, örneğin 1080p çözünürlükte 720p çözünürlükten daha fazla RAM harcar oyun. Günümüz oyunları en yüksek ayarlarda şuan 4GB civarında RAM tüketmektedirler. İleride bu miktar artacağından dolayı 8GB RAM almak daha mantıklı olucaktır. Bilgisayarında 8GB veya 16GB RAM bulunması oyun performansını "şuan" etkilemeyecektir. Ekran kartına gelicek olursak, bilgisayar performansı ve yazılım performansı bakımından 780 bir tık önde diyebiliriz. Fakat oyunlarda aradaki fiyat farkına değicek gözle görülür bir fark yoktur, ayriyetten Mantle destekli oyunlar oynuyorsanız 290 ile daha yüksek performans bile alabilirsiniz.

• Çok Teşekkürler
    R9 290 almakta kararlıyım. Peki en az kaç yıl götürür bu işlemci (4670k) / ekran kartı R9 290 ?

@Eels @Fevzi1907

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.