Şimdi Ara

Sistem Toplama Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda toplamayı planladığım bilgisayar hakkında sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum. Bu sistem için maddi durumumu sonuna kadar kullanıyorum.

Anakart MSI Z170A Tomahawk
    İşlemci Intel Core i7-6700K
    Ekran Kartı MSI GTX1060 GAMING X 6G 6GB 192Bit GDDR5
    Bellek Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz
    Depolama Western Digital WD Green 3,5″ 1TB 7200 RPM (Elimde Mevcut)
    SSD Samsung 250 GB 850 EVO (Elimde Mevcut)
    Kasa CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    Soğutma Corsair Hydro Series H55 Quiet Edition Liquid CPU Cooler
    Monitör AOC LED 23.6" E2470SWH D-SUB+DVI+HDMI Monitör (Bu monitörü seçmemdeki amaç 1920x1080 kullanmak istemem ve forumda gezerken reklamlarda sürekli bu çıkıyor )

Ürünlerin bir kısmını hatta çoğunu amazon.com'dan almayı planlıyorum ortalama maliyeti 4200-4500 arasında olacağını düşünüyorum.

• BizimDeniz kullanıcısına yanıt
    Amazondan siparişin hemen gelecek mi gelmezse yeni anakartlarını bekle derim.
    e.kartını 1070 yapabilirsin. ben üveymiyim dermiş gibi duruyor.
  • acemler16 A kullanıcısına yanıt
    Amazon rehberinde ortalama 12-14 gün sürdüğünü söyleniyor alan arkadaşlar Anakart TRden alınacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    İzlediğim incelemelerde 1920x1080'de GTX 1060'ın yeterli bir kart olduğunu söylüyor herkes o yüzden seçtim aslında bütçemi son limitine kadar kullanıyorum bakalım 1070 alabilirsem süper olacak

ben 1060 için üvey gibi durduğunu düşünmüyorum. Bence şuan gayet fazla tercih edilen bir kart tereddüt etmeden alabilirsiniz. Bakın ben burada bilgisayar toplama işine girerken bir tane kıytrırık bi anakart alırım diye girdim sonra forumdan 6k liralık parça alarak çıktım :D Bu sektörde limit yoktur. 1060 ı beğenmezler 1070 alırsın onuda beğenmeyen elbet çıkar :D
  • acemler16 A kullanıcısına yanıt
    Tüm sistem hazır olunca testleri yaparım zaten memnun edecektir diye düşünüyorum GTX 1060'ın

İzlenimlerinizi alabilir miyim?

• Yıllardır laptop kullanan biri olarak bilgisayar oyunculuğu masaüstü pcde oluyormuş (Benim kullandıklarım desem daha iyi). GTX 1060'dan da çok memnunum oynadığım oyunların hiçbirinde sıkıntı yaşamadım yüksek FPS yağ gibi akıyor. Herkesin merak ettiği soruya gelecek olursak GTA V performansıda çok çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.