Bildirim
Sistem toplama öneri ve yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ramler CL9 olursa iyi olur. -
Dostum ram cl9 olsa daha iyi olur
Zalman z1 kasa biraz dar bir kasa imkanın varsa z3 ile değiştirmeye çalış
Seçtiğin galax ekran kartının saat hızı biraz düşük black modelini önerirdim ama stokta kalmamış yakın fiyata zotac gtx 970 var onada bir bak istersen
Anakartın 5. Nesil işlemci desteği senşn için önemli değilse msi b85m-e45 yapabilirsin fiyatı yaklaşık 50 tl daha ucuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni nesil desteği önemli i7 yapmayı düşünüyorum ileride kasada da upgrade bakabilirim sanırsam biraz daha bütçem var teşekkürler öneri için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xnemesis0x -- 7 Temmuz 2015; 16:47:56 > -
Kasayı hafif büyük almaya çalış sıkıntı yaratmasın yada bir incele önce.
ramlar cl9
hdd bilerek mi eklemedin?
ssd samsung evo seçmelisin. -
Evet hdd var laptopda bilgisayarda da şuan kullandığım bende xigmatek in eski modellerinden var olmadı ona montaj yapıcam gtx 460 talon attack i aldığına göre çok rahat baya büyük :D.Tek makul fiyattaki gtx 970 de stoklarda olan galaxy in 970 oc modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xnemesis0x -- 7 Temmuz 2015; 17:28:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X