Şimdi Ara

Sistem Toplamaya Yardım -Oyun İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD PHENOM II X6 kullanıyordum işlemci ve evde uçak kalkıyor sanki artık bunaldım.Sessiz birşey olması için intel dediler hep. Yardımcı olursanız sevinirim ses istemiyorum artık mikrofondan bile kasanın sesini duyuyorlar arkadaslarım.

Şuan ki bilgisayarımdan yeterli olacak düşündüklerim;
    12 gb ddr3 ram bulunmakta (GSKILL)
    120 gb SSD var (KINGSTON)
    1 TB HDD (SAMSUNG)
    700W PSU

3000-3500 TL Bütçe Değişken (işlemci i7 4790k düşünüyorum);

İhtiyacım Olanlar
    Anakart:
    İşlemci:
    Ekran Kartı:
    Gamer Kasa:

Teşekkürler Şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grumpyishere -- 23 Haziran 2015; 20:47:02 >

• uçağın sebebi fandan ha yinede değişeceksen oyun için i7 almana gerek yok

gtx970
    4590
    h97 gaming 3

ses kartı anakart içindeki yeter yetmez dersen amazondan seç al

kasa zalman neo corsair spec 2 beğenip al
  • Zaten Gaming anakartlardaki ALC1150 ses yongaları gayet iyi iş görüyor.

Ekstra kartı napcaksın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Zaten Gaming anakartlardaki ALC1150 ses yongaları gayet iyi iş görüyor.

Ekstra kartı napcaksın ?

kaldırdım dostum tamamdır :)

quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

uçağın sebebi fandan ha yinede değişeceksen oyun için i7 almana gerek yok

gtx970
    4590
    h97 gaming 3

ses kartı anakart içindeki yeter yetmez dersen amazondan seç al

kasa zalman neo corsair spec 2 beğenip al

işlemci amd mi geçsem tekrar bütçeden kısıp ekran kartına yüklenip diyorum ama sessiz bir kasa istiyorum ve yüksek performans suanki oyunlarda zorlanıorum fps almakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grumpyishere -- 23 Haziran 2015; 20:49:30 >

• amd de şu an alınacak fx işlemcinin dengi i5 değil oyunda i5 geçer

bütçene söylediklerin rahat sığıyor sıkıntı yok
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    tamamdır bir soru daha sorayım uzun süreli kullancagım için i7 4790k ile daha uzun süre olmazmı yani yeni çıkacak oyunlarıda düşündüğümüz zaman. En azından bi 5 sene dokunmak istemiyorum sisteme tekrardan
  • i5 -i7 farkı hypertreading dir bunun oyunlarda farkı görülmüyor.Onun dışında Bu gün belki 1-2 oyunda ancak performans farkediyor fakat uzun ömür diyorsan alınabilir.

normal k olmayan halini bütçen dahilinde alabilirsin aşağıya ekliyorum zevkine göre kaliteli bir kasa seç yeter.
     Sistem Toplamaya Yardım -Oyun İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Haziran 2015; 20:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • gtx970 ve 4790 ikilisi seni uzun süre götürür,ihtiyacını karşılar.
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    tamamdır suanki phenom II x6 dan farkı olur yani değil mi buda 3.2 ghz
  • Birinci dunyadaki hic bir islemci ses yapmaz. Ne intel ne amd ? Bunu dusunerek sistem topluyorsaniz cok buyuk yanlisiniz var ve suanki islemciniz sizin neyinize yetmiyor merak ettim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne diyosun olay ghz değil mimari farkı var,4790 alırsan uçar gidersin
  • Sakin suanlik herhangi bir sey alma haziran sonlarinda 1800 liraya furry x sivi sogutmalilar cikacak haziranin 24unde onlardan al suan ozelliklerine bakildiginda piyasadaki en iyi ekran karti. Ustunede bir psu cakarsin 2000 tamamlarsin. 1000 lira cebinde kalir.Insanlar ne kadar pahali okadar iyi gibi bir yanilgiya dusuyolar ama oyle degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1998

Birinci dunyadaki hic bir islemci ses yapmaz. Ne intel ne amd ? Bunu dusunerek sistem topluyorsaniz cok buyuk yanlisiniz var ve suanki islemciniz sizin neyinize yetmiyor merak ettim ?

Çok kasma yapıyor dediğim gibi biraz bilgisayarı zorlayan biriyim cpu %80 leri görüyor bu işlemci ile yoksa 5 sene felan oldu sanırım işimi gördü süper şekilde. FX serisine geçmeyi düşünüyordum ama intel çok övdüler etrafımdaki insanlar buradan bilgili kişilerden onay almak için konu açtım. Birde vmware kullanıyorum 2 bilg kuruyorum onun üstünden intel o konuda cok güçlüymüş galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Sen ne diyosun olay ghz değil mimari farkı var,4790 alırsan uçar gidersin

anladım ve çok umutlandım :D alınca haberdar edicem teşekkür ederim birde sanada yazayım yukarda ve aşağıdaki cevaptada yazdım bu vmware kullanıyorum 2 pc olarak oradanda acıorum da sanırım intel cok güçlüymüş o konuda . amd biraz zayıf kalıyor hatta baya

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1998

Sakin suanlik herhangi bir sey alma haziran sonlarinda 1800 liraya furry x sivi sogutmalilar cikacak haziranin 24unde onlardan al suan ozelliklerine bakildiginda piyasadaki en iyi ekran karti. Ustunede bir psu cakarsin 2000 tamamlarsin. 1000 lira cebinde kalir.Insanlar ne kadar pahali okadar iyi gibi bir yanilgiya dusuyolar ama oyle degil.

İşlemcimide yenilemek istiyorum emeklilik vakti geldi bence 5 senedir sıkıntısız götürdü ama artık kasmalar oluyor cpu da . Birde vmware kullanan biriyim sanal işlemcilerde intel cok güçlüymüş sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.