Şimdi Ara

Sistem toplandı maliyet 4625 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok fazla araştırmadan fiyatların uygun olması nedeniyle sinerji.gen.tr üzerinden verildi. K.kartına bütün sitelerde ciddi vade farkı çıkmakta Bu gün kargo çıkış yaptı inceleyip görüntü ekleyeceğim.
     Sistem toplandı maliyet 4625 tl

Kargo ulaştı bu gün tek fatura mevcut. Ve tüm parça kutuları ile geldi. Ürünler siparişimle aynı. Kablolama ile sıkıntı yaşayanlar olmuştu forumda resimlerdede görüldüğü gibi sorunsuz teslim aldım.
     Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velovis_ -- 22 Ağustos 2015; 11:34:24 >

• Hayırlı olsun güzel sistem
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun gerçekten sistem güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu kirletmek istemem ama ASUS z170 Pro gaming ile z170 a Arasında ne fark var

Bu arada hayırlı olsun güzel sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiçıroynayn -- 21 Ağustos 2015; 18:09:08 >
  • Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam 3.5 GB 970 yerine 8 GB olan r9 390 alırdım. Ekran kartı dışında iyi olmuş

• Bu montajı kendileri yapıyor ya, ona güveniyor musunuz özenerek yapıyorlar mı ? Merak ediyorum bir de ürünlerin ayrı ayrı kutularını da kargoluyorlar mı ?
  • Hayirli olsun gule gule kullanin

• hayırlı olsun, ben olsam montajı kendim yaparım. onun verdiği zevk bambaşka.
  • Sinerjinin montajı çok iyi değil diye biliyorum.Bir de keşke 120v yerine noctua nh-u14s alsaydınız, hem daha performanslı hem de çok daha sessiz olurdu.
  • Hayırlı olsun sistem çok güzel

• hepinize teşekkür ederim. parçalar konusunda çok tecrübe sahibi değilim araştırmalar sonucunda öne çıkan parçalar. bu bütçeye değişiklikler yapılabilirdi fakat dolar alıp başını gidiyor daha fazla beklemek istemedim. muhtemelen kargo yarın elime ulaşır sinerji hakkında olumlu olumsuz yorumlar mevcut görüntülerle birlikte konuya eklerim.
  • Hayırlı olsun hocam,
  • Elimde 1 tb hdd var seagate hangi porta hangi kabloyla takacağımı kestiremedeim yardımcı olurmusunuz ??
  • SATA 6G_56 Bu portta ssd takılı. SATA 6G_34 Diğer portlarda SATA EXPRESS SATA 6G_2 Ve SATA 6G_1 Bu portlardan hangisine ve hangi kabloyla yapmam gerekiyor
     Sistem toplandı maliyet 4625 tl Sistem toplandı maliyet 4625 tl

• Güzel ve biraz maliyetli bir sistem güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.