Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

msı h110 anakart 150 tl

i3 6100 390 tl

ram de 190 tl idi

sıfır fiyatları

i3 500 tl

h110 msi olanı 220 tl

ram 300 tl
  • Bu arada , kasayı kabloları falan düzenleyip daha fazla resim ve oyun vs. testlerinin bilgilerini koymayı düşünüyorum merak edenler için.
  • hocam ucuz yolla bf1 i nasil ultara açarım diyen insanlar için i3 bulunmaz nimet

bende g2030 işlemci vardi 3 ghz onla bf1 betada 20 fps zor alıyordum sonra

i3 takınca fps 50 oldu betada

suanda bu sistemle bf1 i medium ayarlarda bitirdim :D
  • kesinlikle ben cok merak ediyorum tes videolarını özellikle bf1 gta 5 yeni oyunlar için p işlmeci nasil tepki vericek :D
  • Hayırlı olsun hocam.Bende de İ3 6100 Msi H110M Gaming Gskill Ripjaws 8 GB 120 gb Kingston Ssd Zalman Z3 Plus var.Ekran kartı almaya niyetlendim bir aralar olmadı bakalım bende sizin gibi 1050 TI almayı düşünüyorum.
  • Urbanrevolt hocam sizde simdiden 1050ti iniz hayırlı olsun diyorum amazon.de den sipariş veriin daha ucuza gelir tr den diye düsnüyorum
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum , şuan için sadece cs:go'yu test edebildim sonuçlar eski sisteme göre mükemmel . Eski sitemde herşey en düşük ayarlarda 35-40 fps zor alıyodum takılmalar oluyodu. Şimdi herşey en yüksekte (gölgeler hariç) 65-70 fps çok iyi.

Bf1 ve Gta 5 sonuçları bakalım nasıl olacak .

Başka oyun önerileri varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRIOYx -- 6 Mart 2017; 10:49:57 >
  • hocam wallahi ben kendi sistemde orta ayarlada bitirdiysem 3.nesil i3 ve 4gb ram ile sizin sitem büyük ihtimal

high açar raat

ultra denemek lazım
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , 1050TI böyle fiyatlara alınabilcek çok güçlü kartlardan biri umarım fiyatlar uçmadan alabiliriz.
  • hocam sizin internet markanız ne şimdi sistem yeni akk ye abanacaksiniz diye tahminim var ama @xRIOYx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mart 2017; 10:54:11 >
    TürkTelekom (TTNET Modem) , Sınırsız 20mps Download , 100GB Aylık AKK sınırı var. Gta 5 sıkıntı değil diğer bilgisayarımda yüklü ordan bu sisteme atabilirim ama Bf1 boyutu hakkında bi fikrim yok.
  • bf1 50 gb filan bişi fiber olduguna göre hemnde ttnet ya dişkapı taraflarında oturuyorsunuz yada demetevler tarafi diye düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mart 2017; 10:59:14 >
    Yok oralarda değil , İkea'yı biliyomusun ? Nato yolu falan var . Mamak diye geçiyo oralarda oturuyorum.
  • biliyom mamakda sınız bende demetteyim demette bşle fiber varsa yani hemde turkcell süperonline :D

nata veganın oralar coh uzak ya :D
    Aynen kızılay'a falan çok uzak ama iş yerime yakın.
  • işe yakınsa deger hocam :D
    Aynen kirasıda ucuz 450 .
  • ohh misss 450 kira 80 internet 300 yakacak 100 elektrik 80 su tek başına isen 150 de bi aylık bogaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hocam ben arkadaşa konu açmıştı yadım

msı h110 anakart 150 tl

i3 6100 390 tl

ram de 190 tl idi

sıfır fiyatları

i3 500 tl

h110 msi olanı 220 tl

ram 300 tl

i3 yerine pentium g4360 düşünüyorum. Sıfır fiyati 250 tl civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hocam size parçaları yolladım bu fiyata tam alınıcak zaman alecen varsa i3 6 nesil bu fiyata iyi bence anakartta iyi

Yazı beklemek durumundayım malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.