Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oturduğum yere yakın sadece vatan ve mediamarkt vardı . Bende oralardan almak zorunda kaldım.
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    şuan dolar yüksek fiyatı aynı hala ondan demiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun sistemimiz birbirine çok yakın imzama bakabilirsin :D
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    hadi ya şanssızlık olmuş üzüldüm. doğru biliyorsam g4560 ile i3 fazla para ödemeye gerek olacak kadar pek fark yok. ama olsun hevesini almış oldun. heves ettiğin şeylere vermezsen nereye harcayacaksın ki parayı. keşke biraz daha para biriktirebilme şansın olsaydı da istediğin pc'yi alabilseydin. umarım gelecekte daha iyilerine sahip olursun :)
  • Hayırlı olsun sisteminiz, güle güle kullanın
    Benzer bir sistem bende var. Ağustosta topladım. anakart aynı lakin işlemci i5 6500. ram de Fury 8 gb 2400 mhz. Şimdi sizin fiyatları görünce iyi ki o zaman daha fazla beklemeden toplamışım diyorum. Tek slot 2133 mhz ram bile 280 lira olmuş şu işe bak. Dolar berbat etti ortalığı.
  • Umarım .
  • Teşekkür ederim eyvallah . Doların yükselişi kötü oldu.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
  • Rx470>1050ti>460 şeklinde 1050 ti alması daha iyi olmus hayirli olsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistem i3 olduktan sonra eklediğiniz ekran kartı pek performanslı çalışmaz, ancak ssd iş görür o da sistemin açılıp kapanmasında bir derece. Tavsiyem eğer ki paranız varsa İ5'e muadil olan Amd işlemcilere bakmanız fx 6300 gibi tabi yeni bir de anakart.
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.
  • Güle güle kullanın hocam. İnşallah yazın bende bi sistem toplamayı düşünürum bakalım hayırlısı. Oyun testlerini de paylaşırsanız güzel olur hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRBerk98 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Yakında testleri paylaşacağım , umarım sizde sorunsuz alırsınız sisteminizi.
  • Zevk meselesi tabi ama ben şu ışıklı cafcaflı kasaları pek saçma buluyorum. Carbide 100r kullanıyorum bu yüzden, kasa zaten masa altında ankara pavyonuna benzetmenin mantığını çözemedim bir türlü. Kasayı masaüstüne koyanları zaten es geçiyorum o apayrı bi kafa.
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Aynen zevk meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.