Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de o daha mantıklı. Bu sistem 2800 3000 e kadar cikar. Ama o sistemle arasında aradaki yaklaşık 1000 lik fiyat farkına değecek bir performans olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun

Parçalara çok fazla para vermişsiniz.
    Bütün parçaları n11 den indirim çekiyle uygun fiyatlara alıp hesapladığım kadarıyla 200 lira falan ucuza getirebilirdiniz.
  • i3-7100 510 tl . keşke araştırsaydınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sisteme 650w power fazla. para israfı olmuş. bende i5 6500 ve gtx 960 var 600w high power ne ses çıkarıyor ne de ısınıyor. 500-550w alsaydın 100 lira tasarruf ederdin.
    işlemcini de g4560 çekseydin 200 lira tasarruf daha toplamda 300tl tasarruf ile ekran kartını rx460 alabilirdin diye düşünüyorum. benim yönlendirmem öyle olurdu. hayırlı olsun. güle güle kullan.
  • işlemci seçiminiz yanlış olmuş dostum genede hayırlı olsun güle güle kullanın
  • ben yerel bi asus bayisinden toplamıştım baya ucuza gelmişti teknosa ve vatan bilgisayara göre . Keşke yerel bi yerden toplasaydınız .
  • Calligiato kullanıcısına yanıt
    hhornek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim . Aynen dolar uçtu fiyatlar yükseldi malesef.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam . Doğru söylüyosunuz.
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eyvallah.
  • cakarinho kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • Teşekkürler . Ben parçaları belirli bir arayla aldığım için video yayınlanmadan bazı parçaları almıştım o yüzden böyle tercihler yaptım.
  • DarkPassenger1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , inşallah toplarsınız.
  • RazorXmia kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Parçaları elden alma fırsatım olduğu için vatanda ve mediamarkttan almak zorundayım. Sağlık olsun
  • endless_liberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • mtax kullanıcısına yanıt
    Ben anakartı aldığımda daha kabylake çıkmamıştı o yüzden anakartın biosu skylake içindi . Sonradan çıktı kabylake ama güncellemeyle uğraşmak istemediğim için skylake aldım. (Güncellemek için skylake cpu yada servisten güncellemek gerekiyordu.Uğraşmak istemedim)
  • Teşekkürler kardeşim.

Yukarıda nedenini yazmıştım yine yazıyim;

Dolar yükselmeden önce i5 6500 vd rx 470 'li sistem düşünüyodum. Güç kaynağını aldım dolar yükseldi , sonrasında iptal oldu düşündüğüm sistem.

Bayağıdır pentium kullanıyorum , core serisine geçmek istedim o yüzden i3 aldım değişiklik olsun istedim.
  • Cross1963 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah .

Bana uygun stokta bu vardı hocam o yüzden bunu aldım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.