Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hocam artı bide ondan aldınız diye istedigin oyunuda atar kurar bişiler yapar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

aynen hocam artı bide ondan aldınız diye istedigin oyunuda atar kurar bişiler yapar :D

Yani hocam esnaf herdaim bu konularda yardımcı oluyor ama onlarda da kan emiciler var. Öyle pc ciler varki hocam biri gelsede çarpsak gözü ile bakıyorlar. Ha biz az çok anlıyoruz o konuda sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 yerine mümkünse 850 evo öneririm çok daha güvenilirdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyom hocam iste fiyatları alın makul ise zaten senindir degilse zaten senin hiç olmamıştır 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Bilmiyom hocam iste fiyatları alın makul ise zaten senindir degilse zaten senin hiç olmamıştır 👍

Aynen hocam bakalım artık kısmet.

• Hayırlı olsun

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eyvallah.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun bende benzer sistemi kullaniyorum i3 6100 u 465 liraya almıştim yaklasik 2 ay once simdi daha da artmis bakalim daha nereye kadar gidecek. 1050ti iyi seçim bende yaza 1050ti ya da 1060/rx480 dan birine gececegim.

• Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

• Hayırlı olsun aşağı yukarı aynı sistemi bu ağustos topladım dolar ucuzken. Çok memnunum bir sıkıntısını görmedim. Zaten kendi çapında oyun oynayan bir kimsenin alabileceği en fp 4 bileşen h110m anakart, i3 6100, 8gb herhangi bi ram ve corsair vs güç kaynağıdır kanaatimce. Hatta z3 plus kasayı da ekleyebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende g4560 uzerine bu farz bir sistem.dusunuyorum hayirlisi olsun.bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorThaurS -- 6 Mart 2017; 20:58:27 >
  • Hayirli olsun gule gule kullan

• Hayırlı olsun fakat keşke donanım arşivine baksaydın. Gtx 1050 ti ekran kartlı bir sistem toplamıştı. 1800 lira civarı, bf1'i highda yaklaşık 50 FPS ile oynatıyor Onu almayı düşünüyorum

• Hayırlı olsun bir gün bende toplayacağım inşallah
  • Hayırlı olsun
  • işlemci çöp minimum core i5 olması mantıklıdır... yuh... 2 çekirdekli ofis pc işlemcisi alman saçma olmuş...
  • Bir kişi de g4560 al paranı çöpe atma dememiş. %2,5 performans için 250 TL daha fazla vermişsin kardeşim geçmiş olsun.
  • PSU'den kısılabilirdi, işlemci G4560 alınabilirdi, ilerde daha iyi upgrade için anakart daha sağlam alınabilirdi. Ekran kartı da en az GTX1050Ti oldu mu tamamdır.
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.