Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı korsan windows 10 kurdum. İstersen nasıl kurulum yaptığımı açıklayabilirim. (Uefi Kurulum)
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bu sistemle hangi oyunları oynayabiliyorsunuz merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler .

Henüz sadece csgo'yu deneyebildim . Yakında oyun testi konusu açıp istenilen oyunları test edicem. Aklımda Bf1 ve Gta 5 var.
  • işlemci fazla kaçmış gibi geldi bana g4560 nerdeyse aynı performansı veriyor ve 250 lira gibi bir şey, her neyse hayırlı olsun, bu arada geçen hafta 1050ti hepsiburadadan 630 liraya aldım, msi alırsan biraz daha ucuz olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRIOYx

Hocam bende aynı korsan windows 10 kurdum. İstersen nasıl kurulum yaptığımı açıklayabilirim. (Uefi Kurulum)

Technopat'ta videosu var. Öyle mi yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

Key sitelerinde ucuza bulabilirsiniz ben kinguinden 30-40 liraya falan almıştım 1-2 sene önce

Teşekkür ederim bakarım oraya da.

• Ben anakartı alırken kabylake daha çıkmamıştı o yüzden bende skylake aldım ve Core serisine geçmek istediğim için i3 aldım. Bende Msi almayı düşünüyorum , yorumun için teşekkürler.
    Bütçe 1050ti civarlarıysa bir şey diyemem hocam sizin tercihiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    Evet , önce anakartına bios update yaparsın (bilmiyosan onun videosuda var technopat'da) . Daha sonra Uefi usb hazılama videosunu izleyip uygula . Sonra da uefi kurulum videosunu izle.
    MSI GTX1050 TI GAMING X 4GB - 745,00 TL. :https://www.incehesap.com/msi-gtx-1050-ti-gaming-x-4gb-fiyati-32454/

75 TL. fark aralarında. Size hangisi iyi geliyor ise onu alın. Bence fazla masraf etmeye gerek olmadığının taraftarıyım.

Bu kadar fiyat çıkarsanız Amazon.de'den Msi Rx 470 Armor 4Gb alırsınız almışken :) Karta fazla gelir ama yine daha iyi sonuçlar verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güle güle kullanın yeni sisteminizi, hayırlısı olsun
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

ve
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti-25713.html

(Başka yerden de alabilirim aklımdaki kartı Vatan Bilgisayarda gördüğüm için vatan bilgisayardan link verdim )

ikisi arasındayım , aralarında fiyat , tasarım ve mhz farkı var sanırım . O anki durumuma göre bu ikisinden birini alabilirim. AMD ekran kartı çok kullandım artık değişiklik olsun diye Nvidia kart almak istiyorum.

Önerin için teşekkürler.

edit: Fiyatlarda artmaya başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRIOYx -- 6 Mart 2017; 15:27:18 >

• Delverano kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • quote:

Çok teşekkürler

Tekrar mesaj atma durumunda kalıyorum kusura bakmayın, oyun deneme fırsatınız oldu mu acaba ? Eğer olduysa hangi oyunları denediniz performans olarak nasıldı
    Hocam biraz daha para koy GTX 1060 al.Sonra çok dersin "keşke DH'de yazan üyeyi dinleseydim" diye.
  • Delverano kullanıcısına yanıt
    Yukarda yazmıştım ama yine yazıyım. Şuan için sadece csgo'yu deneyebildim. Gölgeler(Medium ayardaydı sanırım) hariç herşey en yüksekte 65-70 fps civarı aldım.Tabi farklı maplarda değişebiliyo 100'e çıkabiliyo bazen 50 'ye düşüyor. Çözünürlük ise alışkanlık olmuş 1024x768 di sanırım.
    Vatan'da fiyatlar fazla. Size attığım çift fanlı model gaming x modeli 745 TL. iken Vatan'da 806 TL. fiyatı.

Ben yine de önerimi sunayım bu fiyata Amazon.de'den Rx 470 almak daha mantıklı gibi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarda yazmıştım ama yine yazıyım. Şuan için sadece csgo'yu deneyebildim. Gölgeler(Medium ayardaydı sanırım) hariç herşey en yüksekte 65-70 fps civarı aldım.Tabi farklı maplarda değişebiliyo 100'e çıkabiliyo bazen 50 'ye düşüyor. Çözünürlük ise alışkanlık olmuş 1024x768 di sanırım.

Hocam gözümden kaçmış kusura bakmayın yinede, diğer oyunları denediğinizde bahsederseniz eğer bilgilenmek isterim. İyi forumlar
  • Hardcore gamer değilim beni idare edebilecek kart almam lazım. 1060 beni aşıyor Ekran kartına verebileceğim en fazla 750 hadi çok zorlasan 800 civarı daha fazlasını veremem . Bir yerlerden para gelmesi lazım almam için
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Aynen vatan pahalı , neyse zaten en erken 3 ay sonra ekran kartı alabilirim. Fiyatlar 3 ay sonra ne olacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.