Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • penitum u siz bilirsiniz ama sıfır alırsanız petium u anakartı ikinci el alırsanız çalişmıcaktır
  • yazı beklerseniz zaten 4560 i 250 ye alma şansın sıfır yaza dolar tükselirse dolag olarak tüm parçalar yükselicektir yaza kadar bu i3 lerde en fazla 350 olu onuda pazarlıkla 320 ye filan alırsın temizzz
  • gta 5 kaldırır mı bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke o kasayı almasaydınız corsair spec gibi fp bir kasa varken . z3 kullanıyorum uzun zamandır buna dayanarak söylüyorum

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Kaldırır.
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler , Gördüğünüz eksiklikleri veya sorunlarını söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRIOYx

Yok oralarda değil , İkea'yı biliyomusun ? Nato yolu falan var . Mamak diye geçiyo oralarda oturuyorum.

Coooook uzak beaaa oralar.Nato Yolu falan anca gidiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xRIOYx

Yorumun için teşekkürler , Gördüğünüz eksiklikleri veya sorunlarını söyler misiniz ?

Kablo saklama yerine inanılmaz dar ve saçma , yarım saat uğraşıp kabloları yan kısma düzenli bir şekilde yaymaya çalıştığım halde o kapak kapanmıyor. Aşırı dolu bavul misali üstüne oturup kapatabiliyorum .

Ön kısımda güya tozu engellesin diye konmuş bir bezimsi zımbırtı var bunda inanılmaz toz birikiyor ve tozlar çıkmıyor. Yaklaşık 2 ay sonra kasa ön taraftan hiçbir şekilde hava almamaya başladı. Eğer çıkarmaya çalışırsanız ön kısımdaki telimsi metal palakaya bağlı , hani vida ile falan bağlı değil içe bükmüşler öyle tutturmuşlar toz engelleme şeyini , ve o içe bükülen metali açtığınız zaman 3 , 4 seferden sonra elimde kaldı, toz engelleme şeyi allaha emanet duruyor orda .

Metal kısımları aşırı ince çabucak yamuluyor .

Usb 2.0 portları anlamsızca gevşek usb kablo bağlandığınız zaman tutmuyor zırt pırt bağlantı hatası veriyor .

Ayrıca kasa üstündeki fanları sökmeyin vida yerleri yalama oluyor işlevini yitiriyor .

Bunlar titiz bir kullanıcı olan benim başıma gelenler

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

yazı beklerseniz zaten 4560 i 250 ye alma şansın sıfır yaza dolar tükselirse dolag olarak tüm parçalar yükselicektir yaza kadar bu i3 lerde en fazla 350 olu onuda pazarlıkla 320 ye filan alırsın temizzz

Çok oynama olmaz be hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

penitum u siz bilirsiniz ama sıfır alırsanız petium u anakartı ikinci el alırsanız çalişmıcaktır

İkisini de sıfır alırım işlemci+anakart kombinasyonunu 500 TL'ye kapatmaya çalışacağım.

• hocam oylee dmeyin dolar 3.59 da 1800 tl ye yapılan bi pc artık 2000 tl üstüne anca oluyor onuda söyliyim

doalr suanda 3.70 yaza dogru 3.90 olmıcagı ne maglum yada düşebilicegi yaza a dolar tavan yapacak yada düsücek ama ikinci el hep aynı kalır hatta yeni parçalar gelirse biraz daha fiyatlar düser ve ikinci elde pazarlık dahi yapma sansaın yüksek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mart 2017; 11:58:24 >
  • Hayirli olsun kardesim

• Gule gule kullanin.

• Anakarta bios guncelletip keske g4560 alsaymissiniz. 1050ti'i bile cok rahat besliyor.

Hayırlı olsun bu arada.

• xRIOYx kullanıcısına yanıt
    1060 yerine Rx 470 Nitro+ da olabilir. 480le aynı performansı veriyor nerdeyse 1-2 fps oynuyor.

Tartışma çıkarmak için demiyorum ben de 1060la 470 arasında kalmıştım 470'e karar verdim.

• Ya beyler sistem toplayacağım pek durumum yok, bütçe 1300.eski casper kasaya ddr4 anakart ram ekran kartı hdd işlemci alacağım. Yani eski bilgisayardan sadece power ki onuda sonradan kendim aldım ve kasa kalacak. Vatandan alıp kendim kurabiliryim? Önceden hiç kendim toplamadım youtube videoları izleyip becerebilirmiyim sizce? Yoksa riskmi olur? Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 6 Mart 2017; 13:13:12 >
  • hocam ikinci el anakartı alın h110 u 150 tl

işlemciyide 6.nesil sıfır bi i5 alın yada ikinci el i3 390 tl

ramide sıfır alun 250 ye filan

ekran kartıda 1050ti 4gb olanı 700 tl filan

• quote:

hocam oylee dmeyin dolar 3.59 da 1800 tl ye yapılan bi pc artık 2000 tl üstüne anca oluyor onuda söyliyim

doalr suanda 3.70 yaza dogru 3.90 olmıcagı ne maglum yada düşebilicegi yaza a dolar tavan yapacak yada düsücek ama ikinci el hep aynı kalır hatta yeni parçalar gelirse biraz daha fiyatlar düser ve ikinci elde pazarlık dahi yapma sansaın yüksek :D

Yaza kadar beklemeye mecburum

• yapcak bişi yok ozaman ne diyeyim :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.