Şimdi Ara

Sistem upgrade için öneriler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu anda kullanmış olduğum sistem aşağıdaki gibi. Bu sistemi minimum rakamlara nasıl upgrade edebilirim?

Anakart: Asus m4a785 TD-V EVO
    İşlemci: AMD Phenom II x4 945
    Ram: Team 2*2 4GB 1600 MHZ
    Ekran Kartı: Saphire HD4890 Vapor-X 1 GB
    Psu: OCZ Fatality 550w
    Harddisk: WD 500GB 7200RPM

• o sisteme ssd alırsanız ekran kartınıda 6850 yada 6870 yaparsanız yeterlidir isterseniz ramlerine 8 gb yapabilirsiniz ama ssd+6850 deseniz minimum 400 lira demektir (vatanın %25 indirimiyle)
  • işlemciye oc yapın 4'e kadar çıkarmaya çalışın. ona gidip 7850 alın. ilerde ssd alırsınız daha sonra işlemci anakart.... gider. ramler yeterlidir. 4gb ram çoğu oyun kullanmıyor.
  • Dostum birtane islemci sogutucusu al orta duzey ucuz yollu islemcini 3.6-3.8ghz o.c et ve butceni olabildigince zorlayarak bir ekran karti al (max. Butce belirtirsen oneri yaparim) sistem oldu canavar bol oyunlu gunler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence o sistemde göze batan tek sey ekran kartıdır.ram ve işlemci yeterli düzeyde.
  • Anakart sata 3 desteklemediği için ssd olayına giremiyorum. Ekran kartını değiştireyim o zaman. O.C. olayından pek anlamıyorum Turbo V programını kullanarak işlemci frekansını artırıp 3.4 Ghz kadar çıktım daha fazlasına gözüm yemedi açıkçası. Soğutucu gayet iyi boştaki işlemci sıcaklığı 30-32 derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.