Bildirim
Sistem upgrade için öneriler.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o sisteme ssd alırsanız ekran kartınıda 6850 yada 6870 yaparsanız yeterlidir isterseniz ramlerine 8 gb yapabilirsiniz ama ssd+6850 deseniz minimum 400 lira demektir (vatanın %25 indirimiyle) -
işlemciye oc yapın 4'e kadar çıkarmaya çalışın. ona gidip 7850 alın. ilerde ssd alırsınız daha sonra işlemci anakart.... gider. ramler yeterlidir. 4gb ram çoğu oyun kullanmıyor. -
Dostum birtane islemci sogutucusu al orta duzey ucuz yollu islemcini 3.6-3.8ghz o.c et ve butceni olabildigince zorlayarak bir ekran karti al (max. Butce belirtirsen oneri yaparim) sistem oldu canavar bol oyunlu gunler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence o sistemde göze batan tek sey ekran kartıdır.ram ve işlemci yeterli düzeyde. -
Anakart sata 3 desteklemediği için ssd olayına giremiyorum. Ekran kartını değiştireyim o zaman. O.C. olayından pek anlamıyorum Turbo V programını kullanarak işlemci frekansını artırıp 3.4 Ghz kadar çıktım daha fazlasına gözüm yemedi açıkçası. Soğutucu gayet iyi boştaki işlemci sıcaklığı 30-32 derece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X