Arkadaşlar eski sistemimi internet pc si olarak kullanıp aşağıdaki pc yi toplayacağım.Bütçem max 1500TL dır.Aşağıda ki parçaların uyumlu olup olmadığını ve daha iyi bir alternatif olup olmadığını yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.Yalnız arkadaşlar monitörüm en fazla 1680x1050 desteklediği için oyunlarda çok çok güçlü bir ekran kartına gerek duymuyorum..onu da buradan belirteyim.
amd phenom ii x4 955 msi 870a-g54 hi level 4gb 1333mhz cl9 ram 110tl ekran kartıda gtx460 yada 6870 seçebilirsiniz bütçeye göre kasa hoş kendiniz seçmişsiniz o yüzden aynı şekilde kalsın
işlemciyi kesinlikle amd phenom 955 be dan aşağı alma bunda çok ucuza kaçma tavsiyem asus a4m785td-v ben kullanıyorum ve fiyatı 180-200tl arası değişiyor o fiyat iyi ama usb3 desteği yok önemli dersen onun dışında bir eksiği yok 1800mhz ye o/c ile çıkabiliyor. kasan güzel ama sisteminin en pahallısı bundan biraz kısıp dediğim işlemciye para ayıra bilirsin. herşey sana kalmış:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme