Şimdi Ara

sistem uyumluluk tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Athlon 64 x2 6400+ black işlemcim var ve ben onu uyumsuz olduğu ASUS M3A anakartda 3 yıldır kullanıyorum,ısı problemini 2 fan ve kuzey köprüsüne eklediğim başka pasif soğutucuyla kullanıyorum overclock yapmayınca idare ediyor...3d mark testinde falan resetlenme falan olmadı...

şimdi sorum şu ki ben sistemin hızını artırmayı en büyük sıkıntım aynı anda hem oyun altta açık durur ben internnette bolca sekme açarım,tv kartı da açık 2. monitörde sürekli bu şekilde kullanıyorum,,,gta 4 haricinde fifa 11 , assassin creed 2 gibi oyunları sıkıntısız oynayabiliyorum...ama şimdi sistemimi biraz yukseltmek istiyorum anlayamadığım olay şu ki,

ramlerim kingston 2*1 667mhz
    ekran asus eah2600 pro
    güç asus 400w

ben şimdi anakartı değiştirip işlemciye tam uyumlu bir anakart ve overclock yapsam mı daha hızlı olur tüm bu yaptığım işlemler aynı anda kullanıldığında

yoksa ramleri 1066 hyper kingstonla mı değiştirsem hızımda artış olur...

anakart derseniz bu anakart nasıldır BIOSTAR TA785GE

sistemi en düşük bütçeyle yükseltmek istiyorum...yni en fazla 120 milyon gibi bütçem var....

konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım ama bazı yeni anakartlar böyle crossfire falan için geliştirilmiş ya da

e-sata,usb3,çift eternet girişi,on board ekran kartı,,

benim hiçbiriyle işim yok benim tek derdim amd sistem için en iyi performans hem şu an hem de ilerisi için bir çözüm olsun...

alternatif çözüm- fikir -yorum - yada yanlış bilgim varsa da düzeltirseniz sevinirim..saygılarımla...teşekkürler..

• kimse cevap vermicek mi...bilgilenmek istiyorum...bu siteden başka sağlıklı bilgi alabilceğim bir site yok....
  • işlemciye göre anakart alarak paraharcamak hiç akıllıca olmaz biraz para biriktirin ve şu üçlüyü almanı öneririrm
    foxconn a7da-s
    athlon 2 x3 450 3,2 ghz
    ddr3 2x2 1333 mhz rem
    Toplam : 349,37 TL

ama illa alıcam diyorsanda reme sakın para harcama frekans hızların performansa etkisini hissedemezsin biraz işlemciye overclock yaparsan sisteminden alabileceğin maximum verimi alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.