Şimdi Ara

Sistem Verimsiz Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim şu şekilde:

1070 Gaming x
    8Gb 2666hz Ram
    i5 6600
    MSI Z270-A PRO Z270 3800MHz
    SSd 250GB Samsung Ev
    1TB HDD
    Monitor: Viewsonic VX2457-MHD 23.6"

Anlamsız bir şekilde bazı onlıne oyunlarda anlık bir şekilde tıklama yapıyor.
    Özellikle PUBG de yapıyor. Bazı arkadaşlar PUBG optimizasyon sorunu olduğunu söyleyecek fakat, aynı donanım arkadaşım da var. Bir sıkıntı yok onda

• rami 16 yapin hangi isletim sistemi kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical.assistance

rami 16 yapin hangi isletim sistemi kullaniyorsunuz?

w10 kullanıyorum, Ram olayını düzeltmeyi düşünüyorum fakat bu sorunun olmaması gerektiğini düşünüyorum
  • bep0b B kullanıcısına yanıt
    PUBG da ayarları köklerseniz sorun olabilir low ayara alıp kasılmalar kalkıyormu bir bakın
    windows tüm işletim sistemlerinde %10 %15 ramı kendisi kullanıyor 8 e dolu dolu 8 diye bakmayın
    2 windows kullansa siz ayarları köklediğinizde 5 6 gb PUBG ram kullansa ram bitti birde dual channel değil single ram kullanıyorsunuz şuan . kasma olmıyan arkadaşınızın rami kaç gb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical.assistance

PUBG da ayarları köklerseniz sorun olabilir low ayara alıp kasılmalar kalkıyormu bir bakın
    windows tüm işletim sistemlerinde %10 %15 ramı kendisi kullanıyor 8 e dolu dolu 8 diye bakmayın
    2 windows kullansa siz ayarları köklediğinizde 5 6 gb PUBG ram kullansa ram bitti birde dual channel değil single ram kullanıyorsunuz şuan . kasma olmıyan arkadaşınızın rami kaç gb ?

Onun da aynı şekilde 8 GB her hangi bir fark yok. Sistem bire bir aynı, ayaları zaten düşük tutuyorum. Ram alıp o şekilde denemem gerek sanırım. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.