1070 Gaming x 8Gb 2666hz Ram i5 6600 MSI Z270-A PRO Z270 3800MHz SSd 250GB Samsung Ev 1TB HDD Monitor: Viewsonic VX2457-MHD 23.6"
Anlamsız bir şekilde bazı onlıne oyunlarda anlık bir şekilde tıklama yapıyor. Özellikle PUBG de yapıyor. Bazı arkadaşlar PUBG optimizasyon sorunu olduğunu söyleyecek fakat, aynı donanım arkadaşım da var. Bir sıkıntı yok onda
rami 16 yapin hangi isletim sistemi kullaniyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Technical.assistance
rami 16 yapin hangi isletim sistemi kullaniyorsunuz?
w10 kullanıyorum, Ram olayını düzeltmeyi düşünüyorum fakat bu sorunun olmaması gerektiğini düşünüyorum
bep0bB
kullanıcısına yanıt
PUBG da ayarları köklerseniz sorun olabilir low ayara alıp kasılmalar kalkıyormu bir bakın windows tüm işletim sistemlerinde %10 %15 ramı kendisi kullanıyor 8 e dolu dolu 8 diye bakmayın 2 windows kullansa siz ayarları köklediğinizde 5 6 gb PUBG ram kullansa ram bitti birde dual channel değil single ram kullanıyorsunuz şuan . kasma olmıyan arkadaşınızın rami kaç gb ?
quote:
Orijinalden alıntı: Technical.assistance
PUBG da ayarları köklerseniz sorun olabilir low ayara alıp kasılmalar kalkıyormu bir bakın windows tüm işletim sistemlerinde %10 %15 ramı kendisi kullanıyor 8 e dolu dolu 8 diye bakmayın 2 windows kullansa siz ayarları köklediğinizde 5 6 gb PUBG ram kullansa ram bitti birde dual channel değil single ram kullanıyorsunuz şuan . kasma olmıyan arkadaşınızın rami kaç gb ?
Onun da aynı şekilde 8 GB her hangi bir fark yok. Sistem bire bir aynı, ayaları zaten düşük tutuyorum. Ram alıp o şekilde denemem gerek sanırım. Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme