Bildirim
sistem video belleği nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
PC nin ekran paylaşımlı kartının kullanımına sunduğu toplam bellek miktarıdır diye biliyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: selahattin1987
PC nin ekran paylaşımlı kartının kullanımına sunduğu toplam bellek miktarıdır diye biliyorum..
teşekkür ederim
bi işe yararmı peki ? -
Hayır, herhangi bir sorun teşkil etmez.
Sistem Video Belleği: ''0'' ( Sıfır ) yazması sisteminizde yani anakartınızda onboard bir ekran kartı bulunmadığından bu değeri göstermektedir. ''0'' değerini göstermesi esasında kötü değil iyi bir şeydir. -
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Sistem Video Belleği: ''0'' ( Sıfır ) yazması sisteminizde yani anakartınızda onboard bir ekran kartı bulunmadığından bu değeri göstermektedir. ''0'' değerini göstermesi esasında kötü değil iyi bir şeydir.
teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Sistem Video Belleği: ''0'' ( Sıfır ) yazması sisteminizde yani anakartınızda onboard bir ekran kartı bulunmadığından bu değeri göstermektedir. ''0'' değerini göstermesi esasında kötü değil iyi bir şeydir.
Çok teşekkürler bugün sırf bu yüzden ekran kartının driverleri güncellemiştim. olmayınca arızalı falan olduğunu düşünmüştüm ki bu yorum beni rahatlattı. bilgi için çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X