Şimdi Ara

sistem video belleği nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarı bızıklarken ekran kartına geldim oyunda donmalar kasılmalar falan oluyodu sonra ekran kartında sistem video belleği 0 ı gördüm nedir ne değildir diye google a sordum ama oda işe yaramadı
    nedir ne değildir bu sistem video belleği
     sistem video belleği nedir

• PC nin ekran paylaşımlı kartının kullanımına sunduğu toplam bellek miktarıdır diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattin1987

PC nin ekran paylaşımlı kartının kullanımına sunduğu toplam bellek miktarıdır diye biliyorum..

teşekkür ederim
    bi işe yararmı peki ?
  • Hayır, herhangi bir sorun teşkil etmez.

Sistem Video Belleği: ''0'' ( Sıfır ) yazması sisteminizde yani anakartınızda onboard bir ekran kartı bulunmadığından bu değeri göstermektedir. ''0'' değerini göstermesi esasında kötü değil iyi bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Hayır, herhangi bir sorun teşkil etmez.

Sistem Video Belleği: ''0'' ( Sıfır ) yazması sisteminizde yani anakartınızda onboard bir ekran kartı bulunmadığından bu değeri göstermektedir. ''0'' değerini göstermesi esasında kötü değil iyi bir şeydir.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hayır, herhangi bir sorun teşkil etmez.

Çok teşekkürler bugün sırf bu yüzden ekran kartının driverleri güncellemiştim. olmayınca arızalı falan olduğunu düşünmüştüm ki bu yorum beni rahatlattı. bilgi için çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.