bu makina fiyatıda 1,320 YTL (Hazır sistemlere forumlarda pek iyi degil diyorlar ama bunun icin de bi yorum yaparsanız iyi olur)
Oyun ve grafik programlarına kasmayacak ileriye donuk bi makina olmasını istiyorum. Fiyatları makulmu, makinaların iyi ve kotu yanları neler ve sizin tavsiyelerinizi yazarsanız en kısa surede makinamı alacagım.
aslında 1000 - 1.100 ytl arası olmasını istiyordum ama daha dusuk ozellikleri secmeden fiyatları dusuremedim. bu fiyatları asmadan sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
2. sistemin psu'su ekran kartı düşük geldi bence kesinlikle 1. sistemi al daha ucuz ve daha iyi bence.çünkü 9600 ileri dönük bir ekran kartı değil bana kalırsa maximum ömrü 2 yıldır
Birinci sistem oyun için daha uygun Ama ileriye dönük bir sistem istemişsin o yüzden işlemciyi dört çekirdekli bir işlemci olan Q6600 seçebilirsin.Ayanı fiyatlarda tek alternatif bu var.Ram'i de biraz daha ekleyerek 2gb yap.Artık 2gb şart oldu bildiğin gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme