Acer 24 inç 75 Hertz 1 MS Monitör Cooper Master masterliquid lite 120 am4 uyumlu 120mm sıvı soğutma Intel core i5 10600kf 1200 10 . Nesil 4.10 GHz 12 MB önbellek 14nm işlemci Asus prime b460m k Intel b460 soket 1200 DDR 4 2933 MHz M.2 anakart 2 adet G skill 8 GB ripjaws kırmızı DDR 4 3000 MHz Cl 16 1.35 single tam Evga GTX 960 superclocked acx 2.0 gddr5 4 GB 128 bit Nvidia dx 12 ekran kartı Thermaltake versa ıı 500 w midt ATX kasa güç kaynağı Sistemimi yükseltmek istiyorum . Sizce hangi parçaları yenilemeliyim şimdiden teşekkürler. Battlefield 5 Hunt showdown apex rdr2 gibi oyunlarda FPS oldukça düşük . Ultra da yada en yüksekte oynayamıyorum. Her bütçeden tavsiye açığım . Şu oyunları ultra ayarlarda oynamak istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApollonBlessme -- 22 Ağustos 2024; 11:1:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistem yükseltme yardım
-
-
Butceniz ve yükseltme amacınız nedir. Ona gore daha sağlıklı öneride bulunabiliriz.
Oyun amaçlı olduğunu düşünürsek sistemin en göze batan parçası ekran kartı. Özellikle günümüz oyunları icin çok yetersiz. Onunla başlamak en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O monitörü de değişin derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orası öyle zaten . Çok eski bir monitör. Tavsiyeniz var mı
Battlefield 5 Hunt showdown Apex Rdr 2 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum . Bütçe de en mantıklı olana bakacağım mecburen :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158887290
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat performans açısından 7900 gre iyi bir noktada. Veya 7800xt'de iyi. Ama Overclock underclock gibi şeylere ufakta olsa girerim derseniz 7900gre'de daha fazla potansiyel var. Oynadığınız oyunlarda RT olmadığına gore amd daha mantıklı. Rtx3070 kullanan biri olarak rt'den yavaş yavaş sogudum. Rt'yi en üst ayarlarda acmadiginiz surece mod yapılmış oyun daha güzel görünüyor.
Önce ekran kartını değiştirip daha sonra işlemci değiştirmek daha mantıklı. Monitör'de değiştirmek istiyorsanız aldığınız monitöre gore ekran kartı alınız. Zira 4k monitör alırsanız 7900 gre sıkıntı yaşayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X