Şimdi Ara

SİSTEM YARIN ALINACAK SON KONTROLLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AMD FX6300 İSLEMCİ
    GSKİLL 8GB RAM
    SAPPHİRE R7 265 DUAL-X EKRAN KARTI
    THERMALTAKE CONTAC21 İSLEMCİ FAN
    CORSAİR CX 80PLUS 600WATT POWER SUPPLY

KÖTÜ YORUMLADİGİNİZ VEYA BU SİSTEME DAHA İYİ GİDECEK EKLEMEK İSTEDİGİNİZ BİSEY VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.
    TESEKKURLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işlemciyi g3258 veya 4170 e.kartını 270x yapabilirsin

• Ben olsam bu dönemde ne yapıp edip i5 işlemcili bir sistem toplardim eğer illa amd alacagim diyorsanız amdnin yeni mimarisi gelene kadar beklmek şart

• Al geç, ama R9 270 olsa daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta max olduğu için malesef @Aideen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanmacit F kullanıcısına yanıt
    Sırf gaming diye anakart seçiyorsunda o anakart değil oyunu ekran kartı oynatır

seçtiğin psu pahalı ekran kartı zaten düşük watt (o psu ile R9 290 çalıştırıyor millet)
  • Anakarti düşük tut mu demek istiyorsun? Ve sistemi şuan butceme gore topluyorum elime para geçtikçe upgrade edicem ona gore fikir verirmisin? @Nerd Miner @Nerd Miner

• bütçe tam olarak ne?
    Fx 6300 için daha uygun bir anakart bakabilirsin diyorum ayrıca seçtiğin psuyla aynı değeri veren daha uygun fiyatlı psular var. (/aşırı oc yapayım diyorsan da bu anakart ondan iyi gigabyte-970a-ud3p)

İlerde güncelleyeceksen fx in önü kapalı yeni nesil işlemcileri farklı anakart isteyecek (intelinde önü kapalı ) sadece piyasada ki fx 8 serisini takabileceksin (970 gaming fx 9590 desteklemez. anakarta çok daha fazla vermek gerekir)
  • Peki bu gigabyte anakartin desteklediği işlemciler neler? Yeni nesil olarak @Nerd Miner

Amd cephesinde yeni nesil diye bir şey yok 2016 gelecek eldeki anakartlara uymayacak soket değişiyor. son çıkan 8 serisinin oc hali 9 serisi var onuda her anakarta takamıyorsun.

bu anakart da 9 serisini desteklemez benim bunu önerme amacım oc kapasitesinin iyi olması

yani bu seviyede alacağın anakartlar da maksimum fx6300 den 8350 ye geçersin.Buda geçiş de çok mantıklı gelmiyor. Karşılaştırmaları forumda vardır çoğu oyunda hiç fark olmuyor (ocsiz testler)

9 serisi destekleyen anakart örneğihttps://www.youtube.com/watch?v=S9ZEj6iuOCE 800 civarı fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Haziran 2015; 12:24:56 >

• Zaten mümkün olduğunca işlemciden kıstım. Anakart bakımından fazla araştırma yapmadim. Peki asus m5a97 evo 2.0 da ayni performansı alır mıyım? @Nerd Miner

• 1700tl max @macellan83

• İ3 4170
    Sapphire r9 270
    Wd 1 tb blue
    Deep cool kasa
    Corsair 550vs
    H81m p33
    Hi level 8 gb
    Yaklasik 1700 tl oluyor tavsiyem işlemci yerine i5 4460 almalısın ama fiyat 1900-2000 tl yapıyor
    Fiyatlar sinerjiden

• alpyavuzhan A kullanıcısına yanıt
    kardeşim kasam ve hdd im var. Neden amd değil de intel?
  • Kasanın hava soğutması iyi ve hdd var ise işlemciyi i5 4460 yapın
    Oyunlarda tek çekirdek performansı önemlidir tek çekirdek performansında intel amdden iyidir
    Amd ise render gibi uygulamalarda iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpyavuzhan -- 10 Haziran 2015; 18:57:48 >
  • alpyavuzhan A kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için teşekkürler ama amd den vazgeçmeyi düşünmüyorum.şu sistemi toplamakta karar kıldım:
    ASUS M5A97 LE 2.0
    AMD FX6300
    SAPPHİRE R9 280 DUAL-X
    GSKİLL 8GB RAM
    ZALMAN ZM600-LX 600W
    COOLER MASTER HYPER TX3 EVO

GÜÇ KAYNAĞINDAN VE ANAKARTTAN KISIP EKRAN KARTINI BİR ÜST MODEL YAPTIM.
    limit ve elindeki malzemeler nelerdir?
    intel le daha fazla fps alacaksın onun için intel.
    Dostum karar yinede senin fakat intel alman yararina olur. 6300 eskidi artik ve intelin tekil cekirdek performansi daha iyi ve bu oyunlarda daha yüksek performans demektir. Testlerde de i3 4170 daha performansli

• Peki dostlar bana bu AMD de alacağım performansı Intel biçiminden yazarmisiniz fiyat bakımından 278tl anakart 356tl işlemci 630civari bisey bütçe var yani.
    Intel anakart ve islemci. @forvet09 @Uncharitable

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.