Şimdi Ara

Sistem Yenilemek lazımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni çıkan oyunlarda sistemmim zorlanıyor mesela en son çıkan COD AW oyunu normal ayarlarda bile kasıyor sistemim Anakart Adı Gigabyte GA-MA78G-DS3H v2.0 Sistem Belleği 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GTX 560 SE (1 GB) CPU Türü HexaCore AMD Phenom II X6 1055T, 2800 MHz (14 x 200) PSU yanlış hatırlamıyorsam 650w coolermaster galiba sizce hangi bileşeni değiştirirsem istediğim performansı alırım ? yardımlarınız için teşekkür ederim

• O kadar ağır bir oyunmu ya x6 phenom ve 560ti ile normal ayarlarda kassın? sanmıyorum... başka bir problem vardır belkide sistemde bi hdtune testi yaparmısın sıcaklık değerlerine bak kasanın tozlarını temizleyip bir macun yenile normal ayarlarda o oyunu rahat oynaması gerekli illede değiştirmek istersen gigabyte ud3p ve ddr3 ram alır 1055t ne overclock yaparsın çünkü 3.2 ghzlik bir değerde fx6300 den daha iyi bir işlemci phenom x6... ekran kartıda yeterli gtx560 gtx750 kıvamında bir ekran kartı yeterli hala çoğu oyuna med-high...
  • Dostum sistemin kötü değil.. Ekran kartı driver güncelle. İşlemcin güzel ama ekran kartın biraz düşük kalıyor sistemine ama yinede orta ayarda oynatır. Ekran kartı olarak 970 alabilirsin tam kullanmaz ama 970 alman mantıklı olur gtx 760 veya 770 almak yerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet41

Merhaba arkadaşlar yeni çıkan oyunlarda sistemmim zorlanıyor mesela en son çıkan COD AW oyunu normal ayarlarda bile kasıyor sistemim Anakart Adı Gigabyte GA-MA78G-DS3H v2.0 Sistem Belleği 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GTX 560 SE (1 GB) CPU Türü HexaCore AMD Phenom II X6 1055T, 2800 MHz (14 x 200) PSU yanlış hatırlamıyorsam 650w coolermaster galiba sizce hangi bileşeni değiştirirsem istediğim performansı alırım ? yardımlarınız için teşekkür ederim

MSI R9 280 tatlı olur oyunların büyük bir kısmını ultrada oynarsın.
  • İşlemcine overclock yapabilirsen iyi olur, en azından 3.5ghz'e taşıman yeni nesil ekran kartları için uygun olur.

Ayrıca GTX560 kötü kart değildir, SE modeli biraz kırpıktır, düşük güç tüketimine sahiptir, Windows'u temiz yeniden kurup, güncel driver'larla deneyebilirsin, ayrıca format sonrası gereksiz çalışan arka plan uygulamalarını da kapatman lazım.
  • Cevaplar için teşekkür ederim şuanda tek şüphelendiğim anakartım arkadaşlar normalda anakartım am2+ işlemcim bios güncellemesi ile o işlemciyi kullanıyorum belkide tek sorun anakartı değiştirmektir varmı önerdiğini güzel bir anakart arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.