Şimdi Ara

Sistemde bu oyunları oynarmıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLEMCİ : Intel Core i5 3230M
    İŞLEMCİ HIZI : 2,60 GHz
    SABİT DİSK : 750 GB SATA
    EKRAN KARTI:Nvidia geforce gt 630m 2gb DDR3
    Marka:Casper

Sorularım bu sistemle gta 4 skyrim fifa 13 pes ve en önemlisi bf 3 rahat ayarlarda kasmadan oynarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremansur -- 18 Ağustos 2013; 11:53:04 >

• gta 4 pc port sorunundan dolaylı titanlu bir pcde bile kasabiliyor ama ekran kartın mmediumda açabilir diye düşünüyorum

skyrimm kesin açacaktır fifa ve peste tmm battlefield 3 highta oynarsın

derdim ama ekran çözünürlüğün ne eğer 1366.768 gibi ise yukardakiler doğru 1920.1080 ise çoğu kasacaktır pes ve fifa dışında
  • @Bytekno ekran çözünürşlüğüm 1366.768 çok teşekkür ederim gta 4 mediumda rahat rahat 0 kasmayla oynarım demi?
  • Sıkıntı olmaz Oyunu yükledikten sonra 1.7 patch yükleyin hiç bir sorununuz kalmaz
  • Skyrım Pes gibi oyunalrı rahat oynarsın onlar yüksek sistem isteyen oyun değil Gta 4 sorunlu oyun arız çıkartır.

BF3 Medium anca açar ekran kartın.
  • @sıradan insan çok teşekkürler yükleyeceğim gta 4 için değilmi?

@ultraalisan Ekran kartım kötümü?Çok anlamıyorum ama bu ekran kartı iyi birşey sanıyordum
  • bende de gt630m var ve 16gb ram var ama Gta 4 ü oynayamadım :(
  • @michuu İşlemcin ne?
  • ben gt 550 m le gta 4 den 25-30 arası fps alıodum bi tek bendemi sorun çıkarmadı oyun anlamadım :S
  • Pesi oynayabilirsin Fakat BF3 sıkıntı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

ben gt 550 m le gta 4 den 25-30 arası fps alıodum bi tek bendemi sorun çıkarmadı oyun anlamadım :S

Ayarları ne derece değiştirdin? Yani çok kısma oldu mu onu merak ettim.

Gerçi bana göre 25-30 fps çok da iyi bir rakam değil performans delisiyim bana yaranan pc zor
  • Herkes birşey diyor şimdi biri bana söyleyebilirmi en baştan ben gta 4 ve battlefield 3 ü hangi ayarlarda kasmadan oynarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Lucidity

quote:

ben gt 550 m le gta 4 den 25-30 arası fps alıodum bi tek bendemi sorun çıkarmadı oyun anlamadım :S

Gerçi bana göre 25-30 fps çok da iyi bir rakam değil performans delisiyim bana yaranan pc zor

high ayarlarda oynadım ve laptop pcye göre 25-30 fps çok güzel bir fps
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Lucidity

quote:

high ayarlarda oynadım ve laptop pcye göre 25-30 fps çok güzel bir fps

Teşekkürler hocam iyiymiş o halde

• hepsini açar ama yüksek detayda oynayamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.