sistem: gigabyte p35c- ds3r Q9300 iki adet 1gb ddr2 800Mhz kingston 64bit vista
ekran kartı olarak da orta-orta üst düzey bir ekran kartı (9600gt gibi)
bu sistemi kullanıyorum.. ramleri değiştirmeyi düşünüyorum.. ram yetersiz geliyor bazı program ve oyunlarda.. aklımda 2gb ddr2 800Mhz alıp ilave etmek var.. ya da 2x2 1066Mhz ddr2 mi alsam diye düşünüyorum.. sizlerin tavsiyesi hangi yönde olur? veya farklı bir görüşünüz varsa onu da öğrenebilirim:)
teşekkürler..
elindeki ramlerden iki adet daha alip 4gb olarak kullanabilirsin.elindekilerin yanina 2x2 almak hem gereksiz olur 6gb hem de uyumsuzluk yapabilir.elindekileri cikarip-satip sadece 2x2 1066 da kullanabilirsin.
yukarda bir anlatım bozukluğu yapmışım sanırım, 2x2 1066Mhz alırsam tabi ki elimdeki 800Mhz'lik ramleri çıkartacağım. yani aklımda 4gb var.. ya 800Mhz olacak ya da 1066Mhz
bir de 2gb ayrı iki tane mi alayım? yoksa 2x2 şeklinde birleştirilmiş mi alayım? hangisini tavsiye edersiniz?
quote:
bir de 2gb ayrı iki tane mi alayım? yoksa 2x2 şeklinde birleştirilmiş mi alayım? hangisini tavsiye edersiniz?
800 mhz isterim overclock yapmayacam dersen 2 tane 2gb veritech kingston da isini gorur ama overclock veya 1066 diyorsan kit almalisin.